Arama sonuçları: *

1. F

Rami yüksek mhzde kullanma

Sanirim expo ram diye bir şey varmıs. R5 7500f'li sisteme aldığımız ram expo desteklemiyorsa rami yüksek mhz'de kullanamaz miyiz? Örneğin DDR 5 16 gb 5200 mhz cl40 ram aldık. Diyelim ki bunun expo desteği yok. Yani ben o rami hiçbir şekilde 5200 mhz'de kullanamayacak miyim? Yoksa normal bir...
  2. F

2K İPS 144-165 HZ MONİTÖR ÖNERİSİ

Hocam Dell monitörü Msi G274QPF modeli ile karşılaştırırsak hangisini seçersin?. Qd olmayan modelinden bahsediyorum. Düz G274QPF.Onda sanırım 1 küsür milyar renk varmış. Ama yine de bana Dell daha iyi gibi geldi. Siz ne düşünüyorsunuz?
  3. F

Ben de Dell G2724D alacağım büyük ihtimalle. Bu monitörü kullanan arkadaşlar varsa memnun olup olmadıklarını yazabilirler mı acaba?
  4. F

Yardım Hangi monitörü alayım?

Peki hocam sen iki modeli de kullanmış biri olarak asus'u mu msi'ı mı önerirsin?
  5. F

Hocam çok soru sordum kusura bakmayın ama G274QPF modeli ile G274QPF QD modeli arasında ortalama 2700 tl gibi bir fark var. Peki sizce bu farka değer mi? 1705179112 Yapay derken soluk muydu acaba renkleri hocam?
  6. F

Qd ile bunun ne farkı var ki acaba?
  7. F

Hocam bir de 1 ms'nin gtg mı mprt mı olduğunu nasıl anlıyoruz, nerede yazıyor?
  8. F

Rapid ips ne oluyor hocam?
  9. F

Oyun oynama amaçlı kullanılacaktır. Hangisini tercih edeyim? https://www.gaming.gen.tr/urun/117807/asus-tuf-gaming-vg27aq1a-27-inc-170hz-1ms-qhd-ips-g-sync-gaming-monitor/ https://www.gaming.gen.tr/urun/174790/asus-tuf-gaming-vg27aqz-27-inc-165hz-1ms-wqhd-adaptive-sync-ips-gaming-monitor/
  10. F

Yardım Bu monitörü alayım mı?

Bu monitörü almayı düşünüyorum. Sizce iyi mi? https://www.gaming.gen.tr/urun/117807/asus-tuf-gaming-vg27aq1a-27-inc-170hz-1ms-qhd-ips-g-sync-gaming-monitor/
  11. F

10 BİN TL'Yİ GEÇMEZSE İYİ OLUR.
  12. F

2K İPS 144-165 HZ MONİTÖR ÖNERİSİ YAPABİLİR MISINIZ ACABA? DAHA ÇOK HİKAYELİ OYUN OYNAMAK İÇİN KULLANILACAK.
  13. F

Sanal çözünürlük ve darboğaz

Rx 6800 ve R5 5600 sistemi 2k monitor alana kadar idareten 768p monitörle kullanacağım. Darboğaz olacağını biliyorum. Oyun ayarlarından 2k'yı seçsem darboğaz ortadan kalkar mı? Ve oyunu 2k'ya alınca 768p monitör oyunu göstermeye devam eder mi yoksa siyah ekran vs. mi alırım?
  14. F

Darboğaz zararlı mı?

Rx 6800 ve r5 5600 sistemi 2k monitör alana kadar idareten 768p bir monitörde kullanacağım. Haliyle de darboğaz olacak. Bu darboğaz benim sistemime zarar verir mi yoksa sadece anlık olarak düşük fps almama mı sebebiyet verir?
  15. F

Forza Horizon 4 65 tl ye alınır mı?

40 tl fazla verip ultimate edition almak daha mı mantıklı?
  16. F

Forza Horizon 4 65 tl ye alınır mı?

Forza Horizon 4 steamde 65 tl. Sizce alınır mı? Yoksa fiyatı ilerleyen zamanda daha da düşer mi? Bu fiyata değer mi?
  17. F

Doom eternal 87 TL'ye alınır mı?

Doom eternal 87.25 TL'ye alınır mı?
  18. F

27 Bin TL civarlarında 2k sistem tavsiyesi

8 gb vram 2k için yetmez diyorlar hocam
  19. F

27 Bin TL civarlarında 2k sistem tavsiyesi

27 bin tl civarlarında 2k oyun odaklı sistem tavsiyesi yapar mısınız?
  20. F

2K Oyun Oynamak Için NVIDIA Mı AMD Mi?

2k'da oyun oynamak için 25-27 bin tl civarlarında sistem bakıyorum. Gönlüm nvidia bir sistem almaktan yana ama gördüğüme göre bu bütçede vramleri az kaldığından dolayı 2k'da drop vs olabiliyormuş. Dediğim gibi gönlüm nvidia'dan yana ama vramleri yüksek olduğundan dolayı amd almak daha mantıklı...
Geri