Arama sonuçları: *

• Users: ibadieren
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. ibadieren

Jesse Pinkman tarzı berelerden nerede bulabilirim lütfen yardım

bu tarz berelerden nerede bulabilirim bilen varsa yazabilir mi?
  2. ibadieren

Bluetooth Kulaküstü Kulaklık Önerisi

Müzik,video ve gündelik işler için kullanacağım. Fiyat aralığı 350 kadar olabilir. Kaliteli uzun süre kullanabileceğim bi kulaklık istiyorum.
  3. ibadieren

6500tl F/P Laptop Seçimi

Arkadaşlar 5500-6500tl arası laptop almayı düşünüyorum şu laptopları buldum hangisi en f/p hangisini terch edersiniz veya başka laptop öneriniz varsa yazabilirsiniz. lenovo thinkpad e15g2 lenovo v15 huawei d14 ryzen 7 msi modern 15 lenovo ideapad 3
  4. ibadieren

Huawei Matebooklar Alınır Mı?

şimdi gördüm hepsiburadada d14 r7 3500u çanta ve mpusela beraber 6400tl daha uygun 1623267434 daha dün 10000tlye masaüstü sattım oyun oynamam da yani arada bir iki el cs neden olmasın ha olmasa da sorun değil
  5. ibadieren

Huawei Matebooklar Alınır Mı?

Arkadaşlar merhaba Huawei matebook almayı düşünüyorum 5.500tlye D15 i3 modeli var çantası ve mouse ile beraber kupon kullanınca 5300tl oluyor veyahut 7000tlye D15 Ryzen5 4500U modeli var kuponla berabee 6800 oluyor kullanan var mı öneirr misiniz veya bu fiyst bandında ( 6.5 7k'ya kadar) laptop...
  6. ibadieren

6000TL GTA5 Güzel FPS Veren Laptop Önerisi

huawei d14 d15 lere bak çok hoştu onlar
  7. ibadieren

6000Tlye kadar Laptop önerisi

6000tl bütçem var laptop önerir misiniz?
  8. ibadieren

Kablonet kaç günde kurulur?

ilk 12 ay 110tl sonraki 12 ay 120
  9. ibadieren

kusura bakma yeni gördüm evet gerceklesti 5 iş günü içerisinde.100mbps paketten 97 98 alıyorum.aksam 19.00 ile 24.00 arası 25mbps alıyorum
  10. ibadieren

Teşekkür ederim.
  11. ibadieren

Anladım bize de 2 hafta icinde geliriz dediler.Modem sorunu varmış ama artık gelecek dedi. 1618823678 4 yıldır türk telekom kullanıyordum.Sonunda başvurabildik.Bu arada haftasonunu saydım.
  12. ibadieren

bunu bilmiyordum.Postu sileyim mi?
  13. ibadieren

Yeni kripto para birimi HDD/SSD’lerle kazılıyor

Adata ile cok güzel kazılır ondan alın :D
  14. ibadieren

Başvuralı 6 gün oldu yakın zamanda kablonete başvuran varsa bilgi verebilir mi?Kaç günde gelirler? ( Yeniden paylaştım cunku en son paylaştığımda gece oldugu icin cok etkileşim almadı.)
  15. ibadieren

Kablonet Kaç günde bağlanır?

4 gün önce kablonete başvurduk modemden dolayı 2 haftayı bulur dediler yakın zamanda bağlatan birisi varsa bilgi vrrebilir mi kaç gündegeldiler vs. Teşekkür ederim hayırlı sahurlar
  16. ibadieren

Mouse ivme sorunum var.

işaretçöi hassasiyeti kapalı zaten
  17. ibadieren

Mouse ivme sorunum var.

wireles mouse x200
  18. ibadieren

Mouse ivme sorunum var.

yok.
  19. ibadieren

Mouse ivme sorunum var.

mouseyi valorant minecraft gibi birçok oyunda kendi etrafımda hızlıca döndürüyorum hemen döndürmeyi kesince etrafında 360 derece birdaha dönüyor ondan sonra dueruyor ben döndürmeyi kesmeme rağmen dönüyor sonrasında duruyor mouse markası hp çözümü var mı
  20. ibadieren

200 300tl kulaklık önerisi/bim artics 1

arkadaşlar öncelikle selamlar şimdi ben uzun zamandır 200 300 tl civarı bir kulaklık arıyordum bu zamana kadar erteledim ancak bime gelecek olan arctis 1 kablolu oyuncu kulaklığını duyunca şaşlırdım 350 tl ye böyle bir kulaklık iyi ancak pek güvenemiyorum çünkü bazı yerlerde kulaklığın zayıf ses...
Geri