Arama sonuçları: *

1. Emirhan Karaaslan

İşlemcim dar boğaz yapıyor

AMD Ryzen 5 2600 işlemci Asus Phoenix GTX 1660 süper öç edition ekran kartı Corshair 8+8 ddr4 ram Gigabayte b 450 gaming x anakart Corshair 550w PSU Bulunuyor sistemim de ama valorant oyununda işlemci dar boğaza düşüyor internet verilerinden daha düşük bir FPS veriyor FPS im ortalama 120...
  2. Emirhan Karaaslan

Kaç mm thermal ped kullanmalıyım

Asus Phoenix GTX 1660 süper oc edition ekran kartımı 2. El aldım ve macun degirmek için açtığımda durum bu kaç mm thermal ped kullanmalıyım bilemiyorum
  3. Emirhan Karaaslan

Windows 11 bilgisayrımı USB olmadan sıfırlayacam

Windows 11 bilgisayrımı USB olmadan sıfırlayacam bu işlem Windows lisansımın gitmesine sebep olurmu
  4. Emirhan Karaaslan

Kartım düşük hızda çalışıyor

Arkadaşlar Asus phoneix GTX 1660 süper oc edition 6gb tek fanlı ekran kartım sıcaklık düşük ama çalıştığı hız da düşük bu sebeple FPS in her zaman 60 sabit ikin şimdi 35 e kadar düşüyor RDR 2 oyun bu arada işlemcim AMD RYZEN 5 2600 16GB da ram var sistemde power 550w gigabayte b450 GAMİNGX...
  5. Emirhan Karaaslan

Xbox gamepas ile fc 24 nasıl indirebilirim

xbox gamepas üyeliğim şu an aktif bir şekilde devam ediyor fc 24 indirmeye çalıştığımda EA play e atıyor fakat satın almam isteniyor ne yapabilirim
  6. Emirhan Karaaslan

Çözüldü✓ Ekran kartımın kullanım ömrü

Asus phoenix gtx 1660 super owercloked edition gddr 6 6gb lık"TEK FAN" lı bir ekran kartım var yanında 8+8 GB croshair marka ram ve AMD ryzen 5 2600x işlemci kullanıyorum genelde need for speed unbound gibi orta üst seviye grafikli oyunlar oynuyorum bu oyunlarda ekran kartımın sıcaklığı 63-78...
  7. Emirhan Karaaslan

Çözüldü✓ Bilgisayarımın performansı hakkında

hocam genelde maksimum 82 falan gördüğümü hatırlıyorum fakat fan aşırı hızlı ve sesli çalışıyor
  8. Emirhan Karaaslan

Çözüldü✓ Bilgisayarımın performansı hakkında

bilgisayarımda ASUS gtx1660 super gddr6 6gb owercloked edition (tek fanlı modeldir) AMD ryzen 5 2600x işlemci 16gb ram 550w power bulunuyor THE CREW 2 oyununda medium grafiklerde 60 sabit bir şekilde ayarladım herhangi bir bakım gerekiyormu parçalara ekran kartını 2. el adlım
  9. Emirhan Karaaslan

Monster pusat clutch gamepad titreşim ayarı nasıl yapılır

monster pusat clutch gamepad(siyah) titreşim ayarı nasıl yapılır genellikle pc üzerinde kullanıyorum titreşimi kendime göre azaltıp yükseltmek istiyorum kullanım klavuzundan pek anlamadım anlaşılır bir şekilde bilen varsa anlatabilirmi teşekkürler
  10. Emirhan Karaaslan

Çözüldü✓ Bilgisayarıma çift ekran kartı performansı arttırmı

bende amd radeon r7 240 2gb gddr5 tek fan ekran kartım var yeni bir ekran kartı aldım onun yerine Asus gtx 1660 super gddr6 6gb overcloked edition modeli aldım şimdilik sadece nvidia yı kullanıyorum ikisini takarsam performans artışı alabilirmiyim örneğin ekran kartı sıcaklıklarının düşmesi gibi...
  11. Emirhan Karaaslan

Çözüldü✓ Geforce experience uygulamasını kullanamıyorum açılmasına rağmen

Gtx 1660 super 6gb ddr6 ekran kartı için geforce experience kurdum fakat oyunlar gözükmüyor ayrıca ekran kaydı oyun filtreleme gibi özellikler kullanılamıyor ne yapmalıyım
  12. Emirhan Karaaslan

Anakartım ekran kartını destekliyormu

Gigabayte b450gamingX dd4 anakart asus gtx 1660 super 6gb DDR 6 ekran kartını destekliyormu
  13. Emirhan Karaaslan

Çözüldü✓ Hangi ekran kartını seçmeliyim

merhaba croshair 550V power ryzen 52600x işlemci ve rtx2060 ekran kartı için yeterlimidir
  14. Emirhan Karaaslan

Çözüldü✓ Hangi ekran kartını seçmeliyim

ryzen 5 2600x işlemcim var bunun için dar boğaz oluşmayacak hangi kartı seçmeliyim 550v power ım var 1.gtx 1060 6gb 2.gtx 1660 6gb 3.rtx 2060 6gb
  15. Emirhan Karaaslan

Çözüldü✓ Bilgisayarımda ekran kartı sorunsuz çalışırmı

özellikler: croshair 550V power croshair 8+8=16gb ram gigabayte B450 gamingX anakart ryzen 5 2600X işlemci gtx1660super 6GB ekran kartı bu sistemde acaba anakar uyumlumudur birde dar boğaz oluşurmu oyun oynarken
  16. Emirhan Karaaslan

hangi ekran kartını tercih etmeliyim

amd ryzen 2600x işlemci croshari 550v power croshair 8+8 ram gigabyte b450 gamingX anakart amd r7 200 (2gb) olan bir sistemim var ekran kartı yükseltmek istiyorum ikinci el sıfır fark etmez dar boğaz oluşmasın oyun oynarken fps yüksek olsun yeter oynayacğım oyunlar(valorant-cod...
  17. Emirhan Karaaslan

Çözüldü✓ rtx2060 dar boğaz yaparmı

AMD ryzen 5 2600X işlemci rtx 2060 dar boğaz yaparmı
  18. Emirhan Karaaslan

Gtx1660 ti ekran kartı dar boğaz yaparmı

Ryzen 5 2600x işlemci nvidia gtx 1660ti ekran kartı dar boğaz yaparmı
  19. Emirhan Karaaslan

Bilgisayarım call of duty 2019 kaldırırmı

Bilgisayarım directX 11 amd ryzen 5 2600 işlemci amd radeon r7 200 series 2gb ekran kartı 16 gb Ram 250 gb ssd 400 gb civarı boş alan var sizce bilgisayarım call of duty modern warfare 2019 açarmı oyunun sistem gereksinimleri aşağıdaki fotoğrafta bulunmakta
Geri