Arama sonuçları: *

• Users: Jesusdogan
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Jesusdogan

🔥İndirim BİM PROTEİN OCEAN 30 SERVİS 700 LİRA

kanka mı çek elini omzumdan ;):kedi:
  2. Jesusdogan

Din hocası ile kavga ettim

7. sınıfta erkek hoca vardı çook fark ediyor kesinlikle
  3. Jesusdogan

orada sabrım taşmıştı cidden
  4. Jesusdogan

hocam benzerlerini yaşamışları çok duydum gerçekten arkadaşında dediği gibi
  5. Jesusdogan

soyadımız aynı o zaman ikimizde kurguyuz kim bilir ?
  6. Jesusdogan

İşte benim Müslümanlık inancım.

yaş kaç aslanım
  7. Jesusdogan

8. Sınıfa gittiğimi baştan söyleyeyim ona göre aklınızda fikir oluşsun... bugün gittim baba okula ilk ders din dersi hocada geçen hafta girmedi derse ilk defa tanışmış olduk. kadın bir hoca zaten hani bir de kadın din hocaları çok zorludur bilirsiniz... baba başladı derse anlatıyor bir şeyler...
  8. Jesusdogan

Annemi nasıl annesiyle tanıştırabilirim?

7. sınıf gibi konuşmuyorsun daha büyük birisi vibe ı alıyorum konu trol olabilir
  9. Jesusdogan

Kasım ayında rtx 3060 sistemlerin fiyatları ne kadar düşecek?

bugüne kadar rtx 3060 sistemlerde en düşük fiyatı modartın topladığı 11.500 TL sistemde gördük. sizce bu rekor kırılabilir mi?
  10. Jesusdogan

Videoyu çevirebilecek birisi var mı?

şakacı seni
  11. Jesusdogan

evet herhangi bir açıklama bulamayınca kafam karışmıştı acaba yazıyordu da ben mi kaçırdım diye şüphe ettim. kedim günlük 120-130 gram yemesi gerekiyor oradan hesaplamaya çalışırım :)teşekkürler
  12. Jesusdogan

Etler ile ilgili video bir video izledim fakat hiçbir yerinde gramaja dair bulamadım ve neyin ne eti olduğunu belirtmiyor, boş vakti olan aydınlatabilir mi?
  13. Jesusdogan

rtx 3060 sistemim sizce nasıl?

Bunun gibi 32 gb ram, 1 tb m2 ssd ve a520 anakartlı daha ucuz bir sistem biliyorsanız link bırakın 1691713109 @Golf 4 R32 1691713229 https://www.gamegaraj.com/urun/hero-5a-rtx4060-technopat/ rtx 4060 için alınır mı ? 1691713406...
  14. Jesusdogan

hemen düzeltiyorum (düzelttim)
  15. Jesusdogan

Kasa + Güç kaynağı -- https://www.hepsiburada.com/msi-mag-forge-m100a-d60-temperli-cam-4x-a-rgb-fan-4x-120mm-fan-atx-gaming-bilgisayar-kasasi-p-HBV00000RJOMC Anakart -- https://www.hepsiburada.com/gigabyte-a520m-ds3h-4400-mhz-o-c-ddr4-am4-matx-anakart-p-HBV00001342W6 İşlemci --...
  16. Jesusdogan

ubisoft şifre yenileme bağlantısı bir türlü gelmiyor

Sms ile gelmesi gereken bağlantı saatler sürse de asla gelmiyor bunu yaşayan var mı, bunun bir çözümü var mı?
  17. Jesusdogan

hangi oyunları oynamış birisi baldurs gate 3 sevebilir?

rpg yazdığın dark souls 1de çıkıyor skyrim da çıkıyor bg3e en yakın oyun hangisi daha açıklayıcı olurmusun?
  18. Jesusdogan

hangi oyunları oynamış birisi baldurs gate 3 sevebilir?

Biraz videolarını izledim de Açık dünyalı lol gibi geldi yada metin2 de diyebiliriz fakat sorun şu ki saydığım 2 oyunla da hiç aram yok sebepleri de tuş dizilimlerine aşina olamamam ve de türün bana hitap etmeyişi eğer bu oyunlarla bağlantılıysa Almayacağım
  19. Jesusdogan

Elden ringte ana menüde takılı kaldım

gamepad takılı halde oyuna girdim ve ana menüde system seçeniğinde takılı kaldım sadece gamepad te değil klavye mouse ile baktığımda da aynı sorun devam ediyor yardım edin
Geri