Arama sonuçları: *

• Users: heinzkaiser
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. heinzkaiser

Tray vs kutulu işlemci farkı?

indirim yapıcaklarını pek sanmıyorum ama sormak veya araştırmak gerek genede. ama dfs bilgisayar güvenilir içiniz rahat olsun.
  2. heinzkaiser

Tray vs kutulu işlemci farkı?

Aynı satıcıdan n11 den 5 7500f almıştım tray. bir sıkıntı olmadı ve sıfır ürün geldi. 700 tl ekstra vermenize gerek yok şahsen.
  3. heinzkaiser

Bios update sonrası pc full restart atıyor

anakarta güncel BIOS geldiğini gördüm yükleyeyim dedim Update bittikten sonra Windows'a ulaşamıyorum ve 10 saniyede bir restart atıyor. Eski sürüme update'lemeye çalışıyorum ama BIOS'ta bile kalamıyorum orada bile restart yiyor Yardımcı olabilir misiniz?
  4. heinzkaiser

Göz ağrısı ve kızarıklık

Selamlar yaz tatilinden çok fazla pc oynadım sanırsam oyüzden gözlerim yoruldu 2 haftadır bi ağrı var sabah uyanınca ağrı yok fakat akşamları artıyo başımada vuruyor hafif kızarıklık var göz doktoruna göründüm bi sıkıntı yok dedi damla vermesini bekledim ama vermedi bilgisayar oynamıyorum bu...
  5. heinzkaiser

Çok pc kullanımı damarı morartırmı?

Bencede normalde ben çok kafaya takıyorum ne olur olmaz gösterem 1691442746 Gösterdim doktora hiç bişey yok dedi
  6. heinzkaiser

Hocam forumdaki bitane arkadaş kangren başlangıcı dedide geceliğin korkudan hastaneye atladım bakalım sonuc cikicakmi
  7. heinzkaiser

Doktora göründüm morarmayı gösterdim baktı bişi demedi
  8. heinzkaiser

Tamamdır hocam tesekkürler
  9. heinzkaiser

Anlatmak istediğim solda hafif kahverengileşme var az gözüküyor hafif baş parmağıma vuruyor sol bilek olmasından biraz korkutuyor oyüzden 1691367909 Karpal Tünel Sendromu olabilirmi? Hafif boynumdada ağrı hissediyorum
  10. heinzkaiser

Arkadaşlar merhaba günde ortalama 12 saat pc başındayım ve uyuyakaldığım zamanlar oluyor sandalyem klavyeye göre bi hayli aşşağıda gördüğünüz gibi ordaki damarım biraz morardı aklıma geldikçe ağrı yapıyor bunun pc kullanma ile ilgisi varmıdır bu durumu önceden yaşayan varmı? Teşekkürler.
  11. heinzkaiser

Kendimi çok takıyorum

Evet annemin panik atağı var kendim bu korkuyu azaltmaya çalışacağım teşekkürler
  12. heinzkaiser

Kendimi çok takıyorum

Arkadaşlar merhaba ben 15 yaşındayım ve küçüklüğümden beri kendimi çok takıyorum 1 ay önce falan vantilatör+ceyranda kalmadan sol göğüs ağrısı çektim ve acayip stres yaptım. 4-5 gün sonra geçti sonra tekrardan vantilatör açmaya karar verdim tekrardan sol göğüs ve sol kolum ağrımaya başladı bu...
  13. heinzkaiser

vantilatör kol ve göğüs ağrısı yaparmı

kalbimi ağrıtmışmıdır peki yoksa kas ağrısımıdır
  14. heinzkaiser

vantilatör kol ve göğüs ağrısı yaparmı

merhabalar yaşım 15 fazla kilolarım var. yaklaşık 1 ay önce falan sıcaklıklar tam gelmeden dibime 4-5 gün vantilatör açmıştım tam sol tarafıma üflüyodu yaklaşık 1-2 adım ötede duruyodu. 2 gün sonra sol kolumla sol göğüsüm ağrımaya başlamıştı kalbimde bi sorunmu var diye korkmuştum şimdi...
Geri