Arama sonuçları: *

• Users: Enesisk
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. E

İmei atılmış Xiaomi alınır mı?

Alınır mı yani hocam, çok mu riskli olur. Alırken yapacağım kontroller yetmez mi? Daha sonradan sorun çıkartabilir mi?
  2. E

Telefona format atarken video attı , farklı bir telefondan videoya çekip. Anlamadım hocam nasıl oluyor o zaman. Güncelleme vs. de yapılıyor android versiyonu son sürümde.
  3. E

Model uyuşmuyor. Attım fotoğrafı alta.
  4. E

Hocam sanırım normal imei atmayla direnç atma arasında fark var. Sizinki resette gidiyor çünkü anakarta herhangi bir işlem yapılmamış. Benim almayı düşündüğüm telefon anakart üzernide işlem yapılmış telefon olacağı için ilerde sorun çıkarır mı acaba kamerası performansı şebekesi vs. diye...
  5. E

Cihazın anakartı değişmiş, büyük ihtimalle anakart değişirken direnç değişimi yapılmıştır. Yani direnç değişimi ile imei kalıcı bile olsa farklı sorunlar zamanla çıkabilir mi diyorsunuz? 1703351721 Telefonu ilk aldığım zaman kontrol ettiğimde hiçbir sorunu yoksa direnç değişimi yüzünden zamanla...
  6. E

Mi 10t Pro alacağım. İmei atılmış. Android versiyonunda vs. bir sorun yok. Telefona format atınca da İmei gitmiyor. İmei sorgulattığım zaman, ''Yolcu beraberi kaydedilen cihaz'' diye gözüküyor. Bir sorun çıkartır mı? Kapanma ihtimali var mı?
  7. E

3070 Tİ R5 5600 sistem ikinci el fiyat?

Hocam ben bu kadar ucuz görünce al sata girmeyi düşündüm :D alsam 21kya 26kya falan koysam. Sıvı soğutmalı 2.5tb depolama alanı olan kasası sağlam olan 3070 ti bulunur mu o fiyata bilemedim. Var mı başka bir öneriniz. Tek tek toplayıp mı satmak daha mantıklı olur. Sadece ekran kartının 0ı 20k...
  8. E

Hocam nasıl ucuz tek tek kendi elimle topladığım zaman 45kya vuruyor.Link atmak yasak olabilir diye sistemi atıyorum direkt RYZEN 5 5600 RTX 3070Ti msi ventus B550M aorus elite Kingston beast rgb 2x8 3200 SAMSUNG 950PRO 512 SSD SEAGATE 2TB 7200RPM CORSAİR H100i v2 COOLER MASTER MC500M...
  9. E

msi ventus 3070 ti r5 5600 corsair h100i v2 sıvı soğutma 240mm b550m 2tb harddisk 500 gb ssd ve diğer sistem parçaları vs. 21k ya bir ilan buldum. Hiç güven vermiyor çünkü fiyat çok düşük geliyor. Sizce mining olduğu kesinmidir? Miningse bile performansı iyiyse alınır mı? Nasıl testini...
  10. E

4060 ti 8 gb vs rx 6700 xt

1080pde oynuyorum. 4060 Ti almak benimde içimden geçen ancak şuan bile internetteki her videonun altında 8 gbın yetersizliği konuşuluyor. İleride sorun yaratmaz mı?
  11. E

4060 ti 8 gb vs rx 6700 xt

https://pckolik.com/pbwp-customization-default/?pid=50319 (anakart ssd psu buff) https://www.gencergaming.com/victor (anakart ssd buff) Sistemler bunlar birbirine benzettiğimiz zaman (psu hariç her şey aynı oluyor,ikiside kaliteli psu oluyor.) Ve geriye tek bir soru kalıyor 4060 ti mı rx 6700 xt...
Geri