Arama sonuçları: *

1. F

Üniversite ders seçimi ile ilgili yardım gerek.

Arkadaşlar farklı bir sorun var bu konuya yazayım dedim.Ders seçimini yaptım Danışman onayıda oldu ama e devlette pasif öğrenci (kayıt yenilememiş) olarak görünüyorum.Öğrenci işlerini arayıp bilgi alabilirsiniz gibi bi yazı var e devlette ama öğrenci işlerinin telefonunu açan yok
  2. F

arkadaşlar merhaba sorun çözüldü muhtemelen.Ne oldu derseniz ilk gün girdiğimde Edebiyat dersi yoktu bugün kontrol ettim oda eklenmiş onuda seçtim ve tam 30 kredi oldu.
  3. F

arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler hocam zaten seçebileceğim dersleri seçtim sadece ingilizce de akademik ingilizceyi seçemiyorum kredi sınırından dolayı zaten o hazırlık sınıfını okuyanlar içinmiş sanırım.Türk dili ve Edebiyatı dersi seçmelilerde görünmüyor ders programındada görünmüyor...
  4. F

yok hocam değil tek tek seçtimde 28 kredi oldu birde türk dili edebiyatı var o zorunlu ders sanırım 2 kredi ordan gelir diye düşünüyorumda ders programında görünmüyor şuan nolcak acaba :d
  5. F

cevabınız için teşekkürler müfredattaki derslerde 2 tane ingilizce var biri akademik biri normal ders seçimi yaparken o ikisinide seçemiyorum kredi limitini aşıyor 1 tanesini seçsem problem olmaz yani
  6. F

Arkadaşlar merhaba üniversite 1. sınıfım ders seçimleri başladı. OBS üzerinden ders seçimi yapıyorum ancak 30 kredi hakkım var,derslerin kredileri 4 yada 5 kredi ve hiçbir şekilde tam 30 olmuyor.Yani 6 tane 5 kredilik ders yok.30 dan fazlada yapamıyorum kredi sınırından dolayı bir şeyi yanlışmı...
  7. F

Sanal sunucu tespit ediliyor

arkadaşlar merhaba bir oyuna vds den giriş yapmak istiyorum ancak sanal sunucu olduğunu anlıyor ve girişi engelliyor. Giriş yapmam için yardımcı olabilecek bu konuda bilgisi olan arkadaşlar iletişime geçebilirmi.
Geri