Arama sonuçları: *

• Users: coamtasis
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. C

Öneri 1000 Lira Bütçeye Bilgisayar Kullanımı İçin Kulaklık Önerisi

Bende bu var şu an fakat derileri hemen soyuluyor, sanırım bu fiyat bandında 1-2 yıl sonra aynı şeyleri yaşayacağım gibi duruyor. Kulakiçi almak daha mantıklı mı olur acaba?
  2. C

İki aynı yorum geldiğine göre demek ki doğru kulaklık bu :) Bundan daha düşük bütçede önerilebilecek başka kulaklık var mıdır acaba?
  3. C

Selamlar arkadaşlar, Öyle aşırı bir beklentim yok, Discord'da konuşulanları dinleyip cevap vermek amaçlı bir kulaklık arıyorum, Ne kadar düşük maliyet o kadar iyi diyebilirim. Kulak içi ya da kulak üstü olabilir fark etmez. Tüm önerilere açığım. Teşekkür ederim.
  4. C

Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

Hayır hem iyzico hem de parolapara ilk kez kullanıldı.
  5. C

Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

Selamlar dostlar. Eşimin üzerine iyzico ve parolapara açtım, Gaminggentr üzerinden de siparişi geçtim. Geçmeden iyzicodan %10, ilk siparişe 500 TL ve bayram indirimi %25 kampanyalarına katıldım. Parolaparadan da 400 TL kampanyasına katıldım. Siparişi verdim fakat iyzicoda sadece bayram indirimi...
  6. C

Fiyat/Performans 1 TB m.SSD Önerisi

Güncelledim hocam, ne kadar ucuz o kadar iyi :)
  7. C

Fiyat/Performans 1 TB m.SSD Önerisi

Selamlar dostlar. Gigabyte B450m anakartım var (sanırım gen3 destekliyor.) Fiyat/performans oranı yüksek bir arayış içindeyim. Parolapara ve iyzico üyelikleri için indirimlerim duruyor onu da göz önünde bulundurabiliriz. Sadece oyun ve windows için kullanacağım, depolama işleri için...
  8. C

Çözüldü✓ 1 TB m.2 SSD Önerisi

Yanlış yere açmışım, silinebilir.
  9. C

Çözüldü✓ 1 TB m.2 SSD Önerisi

Selamlar dostlar. Gigabyte B450m anakartım var (sanırım gen3 destekliyor.) Fiyat/performans oranı yüksek bir arayış içindeyim. Parolapara ve iyzico üyelikleri için indirimlerim duruyor onu da göz önünde bulundurabiliriz. Sadece oyun ve windows için kullanacağım, depolama işleri için...
  10. C

Anakart değişimi sonrası ekrana görüntü gelmiyor

Merhabalar, Gigabyte B450M S2H modelinde bir anakart aldım, satan arkadaş da daha önce anakartı hiç kullanmadığını belirtti. Yanına da Ryzen 5 5600 bir işlemci aldım. Her şeyi düzgün taktım fakat görüntü alamıyorum bir türlü. Bütün fanlar aktif, hatta 290x bir ekran kartım var o da takılı, onun...
  11. C

Öneri 5000 TL 27'' Monitör Önerisi

Çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için.
  12. C

Öneri 5000 TL 27'' Monitör Önerisi

Merhaba, 5000 TL bütçem var. 27" bir monitör ihtiyacım var. İş monitörü olarak kullanacağım, oyun vs için kullanılmayacak. Bu fiyat bandında ne alabilirim? Teşekkür ederim.
  13. C

Öneri Ryzen 5 5600 İşlemci İçin Anakart Önerisi

Merhabalar, Elimde Ryzen 5 5600 işlemci var, buna da XFX 6700 eşlik edecek. Bu sisteme uygun en fiyat performans anakartı arıyorum. B450 veya B550 olabilir. Bütçem en fazla 3.5 bin tl civarında. Teşekkür ederim.
  14. C

50 Bin TL'yi Aşmayacak Laptop Önerisi

Güvenilir bir yer olduktan sonra sıkıntı yok.
  15. C

50 Bin TL'yi Aşmayacak Laptop Önerisi

Merhabalar, Bütçem 50 bin tl. Tamamen oyun için kullanılacak bir laptopa ihtiyacım var. Önerileriniz nelerdir? Teşekkür ederim.
  16. C

Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ARH7 RTX 3050 Versiyon Alınır Mı?

Anladım hocam çok teşekkür ederim.
  17. C

Bu da güzelmiş hocam, fiyatı da iyi. Fakat iki dezavantaj var gibi görünüyor. Birincisi benim attığımın işlemcisi, sizin attığınızdan bir tık daha iyi gibi sanki. İkinci olarak da ilkinde 16 gb ram varken sizin attığınızda 8 gb ram var. Bunlar göz önünde bulundurulduğu zaman hangisini almak...
  18. C

Merhaba herkese, Biraz siteleri dolanırken bu laptop gözüme çarptı. Benzeri laptoplar 4 gb vram sunuyor, bu 6 gb vram, watt değeri de 85 görünüyor sitesinde. 120 hz bir ekranı var. Sizce bu fiyata alınır mı? Teşekkür ederim. Linki aşağıya bıraktım...
  19. C

Öneri LG 27GR93U-B 1 MS 144 HZ IPS UHD Monitör 19000 Liraya Alınır Mı?

Dostlar merhabalar, 4k bir monitör arıyorum. LG'nin 27GR93U-B 1 MS 144 HZ IPS UHD modeli 19 bin tl'ye görünüyor. Bunun muadilleri baya pahalı. Xbox Series X ve 4070'lı bir sistemim var. İkisi için de kullanmak istiyorum. Bu monitörü önerir misiniz? Eğer önermiyorsanız alternatif olarak...
Geri