Arama sonuçları: *

• Users: Lexon.
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. L

Visual Studio 2022 update-database yazmama rağmn veri tabanm sqlstudio da gzkmyr

Merhaba, Visual Studio 2022 update-database yazmama rağmen veri tabanım sqlstudio da gözükmüyor. nedenini tam olarak anlayamadım yardımcı olabilecek varmı migrations sorunsuz bir şekilde çalışıyor
  2. L

BF 2042 BFCOİN NASIL ALBİLİRİM?

bf2042 de battlepass için bf coin almak istiyorum ea games launchera kartımı kaydedemiyorum isim soy iism yazan yerden dolayı kaynaklıdır diye düşünüyorum veya bölgeden başka birşekilde oyun içi bf coin nasıl alabilirm yardımcı olurmusunuz
  3. L

W11 Kilit ekranından sonra masaüstü siyah oluyor?

W11 kilit ekranın dan sonra siyah masa ustu veriyor gorev yoneticisi acilmiyor guvenli mod disinda biryere girmeiyorum guvenli kod sonrasi yeniden baslatmada eski haline donmuyo geri yuklemede olmuyo windowsda sifirlanmiyor cozum bulabilecek varmi?
  4. L

Corsair m55 rgb pro mausun rgb sinin rengini özelleştiremiyorum

Corsair m55 rgb pro mausun rgb sinin rengini özelleştiremiyorum aşşağıdaki görseldeki hatayı veriyo, yazılımın eski sürümleri indiridm yine çare bulamadım yardım edermisiniz.
  5. L

CORSAİR M55 PRO RGB mouse RGB Sİ BOZULDU.

Merhaba uzun süredir kullandığım mouse rgb hatasık veriyor ilk defa böyle birşeyle karşılaştım eski sürüm yazılımları yüklemme rağmen sorun devam ediyor yardımıc olabilecek varmı?
  6. L

Hades Saountrack ile bağlantı nasıl kuruluyor?

merhaba geçtiğimiz günlerde hadesi aldım yanında saundtarck pakedei vardı içinde mp3 dosyaları var bunu oyun içine nasıl aktarabilriim oyunu oynarken arkadan açmammı gerk bu biraz saçma değilmi? ne işe yaradığını nasıl bağlantı kurulduğunu vs bilmiyorum birisi aydınlatabilirmi:
  7. L

VİSUAL STUDİO CODE AÇILMIYO HATA VERİYO!!!

merhaba visual studio code a eklenti ekleyemdiğimden dolayı hibit kullanarak tamamen silip geri yükledim ama kurulumda ekranaki hatayı veriyor bilen varsa lütfern yardım etsin çok acil lazım
  8. L

Yardım Lenovo G24-20 Kullananlar bakabilir mi.

hocam konyu baya bi hortlatmış olucam ama siz nişan göstergesini açabildinizmi bnde açılmıyor
  9. L

PAYFİX YAPI KREDİ PARA YÜKLEME

Yapı kredi hesabnbından payfixe para yüklenebiliyırmu bilen biri yazabilirmi aşamalar vs.
  10. L

CS2 DEN SEBEPSİZ YERE BAN YEDİM!!!

tam olarak nasıl atıcam yardımcı olmanız mümkünmüdür
  11. L

fazla bilmediğimden soruyorum nereye itiraz ewdebilirim daha açılmazmı ban
  12. L

Normal bi cs2 oyuncusuyum hiç hile vs kullanmam yeni seçkin aldım seçkin maçı atabilmek için % barını doldurmaya çalışıyuordum bugün oyuna girdiğimde ban yediğimi gördüm yardımcı olabilecek varmı nasıl çözebilirim
  13. L

%70 lik Klavye önerir misiniz?

%70 lik mekanik red switch klavye onerirmisiniz
  14. L

Visual Studio Code da eklenti indiremiyorum

Visual Studio Code da eklenti indiremiyorum indirmek istediğimde ekrandaki gibi hata veriyor yardımcı olurmsunuz birşeyi eksik yaptığımı düşünüyorum.
  15. L

Bilgisayar tlauncher minecraftini acmiyor

i i5 650
  16. L

ekran karti yok
  17. L

.
  18. L

bilgisayar windows 7 ve biraz eski bi bilgisayar tlauncher yuklenim kurulum hesap girisi vs oluyo ama oyunu acmiyo gorsedkei gibi bir hata veriyo cozum yolunu bieln yarismci olabilirmi
  19. L

KULAKLIK ONERİRMİSİNİZ

güncel durumda kulaklik onerirmisniz fazla anlamiyorum, kablolu ve mikrofonlu birsey olursa iyi olr.
  20. L

rx6700xt ekran kartinda rdr2yi hangi geaifklerde oynamaliyim

rdr2 yi hangi grafiklerde oynamalaiyim sizce goruntunun bazen bozulduğunu goruyorum kare pixel pixle oluyor nedenini bilmiyorum oyunun oneridgi ayarlarin bazilarini ultraya cekdim, bi custom ayar onerirmisiniz
Geri