Arama sonuçları: *

• Users: MERT223
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. M

Çözüldü✓ İşlemci 90-100 derece arası

Evet cihaz sürekli yüksek konumda elimi altına ve arkasına verdiğimde bildiğin aoğuk hava üflüyor. 3dmark,fumark ve cinebench gibi testler yaptım hiç kendini kapatmadı ve 100 derece üstü görmedi
  2. M

Çözüldü✓ İşlemci 90-100 derece arası

Öncelikle herkese merhaba. Cihazım termal bakımlarını serviste yaptırmaya rağmen 90 ile 100 derece arasında oyunlarda geziyor bu sıcaklıklardan kormalımıyım? Cihaz boşta iken max 52 min 37 drece görüyor Cihaz casper g770 lütfen yorumlarda marka ile ilgili şunu alsaydın bunu almasaydın gibi...
  3. M

Çözüldü✓ İŞLEMCİ SÜREKLİ YÜKSEK GHZ HIZLARINDA

Ama aynı cihazı kullanan arkadaşımda bu modlarda max 2.9ghz. Nihai performansta ise benim şuan alığım ghz değerlerinde
  4. M

Çözüldü✓ İŞLEMCİ SÜREKLİ YÜKSEK GHZ HIZLARINDA

Arkadaşlar cihazım boştayken bile yüksek ghz hızlarında . Cihazı 4 farklı uygulama ile taradım virüs yok zaten yeni format attım. Lütfen yardım edin!!!
  5. M

Mühendislik için Hp vs Apple

bunu al dua edersin 😅https://www.incehesap.com/hp-victus-16-r0009nt-7p6k6ea-i7-13700h-16gb-512gb-ssd-8gb-rtx-4070-144hz-16-1-gaming-notebook-fiyati-64176/?ref=akakce&v=1.53.3 1692016281 Bu arada macbook da alabilirsin ama depolama kısmında üzer seni ama performansı önerdiğim victus ile aynı...
  6. M

Mühendislik için Hp vs Apple

dostum mühendislik için öyle üst düzey masraf yapmana gerek yok
  7. M

Yardım LAPTOP EKRAN KAPAĞININ HIZLI AÇILMASI

Bende öyle düşündüm hafta içine kadar düzelmezse müşteri hizmetleriyle görüşücem.
  8. M

jordan 37 low alınır mı

Ben baya memnunum alabilirsin. Ben aşırı yağmurlu günlerde giymiyordum çünkü ben basketbol için almıştım fakat bi su geçirmez bot gibi performans bekleme.
  9. M

jordan 37 low alınır mı

Aynısı var memnunum tek sorun hava almıyor biraz fazla koku yapıyor diğer jordanlara göre ama su eğer direkt ayağını suda gezdirirsen alıyor. Karda yürür yada birikintiye basarsan pekte abartılacak bı su almıyor içe
  10. M

Yardım LAPTOP EKRAN KAPAĞININ HIZLI AÇILMASI

Arkadaşlar ben CASPER marka g770 rtx 3050ti model bi cihazım vardı servise genel termal bakım için ve ek 8 gb ram için yolladım. Galiba serviste menteşeleri yağlamış olacaklar ki bildiğiniz kapak yerinde durmuyor. Azıcık bile sallansa masada kapak kapanıyor yada arkaya yatıyor sizce normal mi...
Geri