Arama sonuçları: *

• Users: hamzarat
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. H

Bilgisayarınızı Konsola Dönüştürün! / Epic Oyunlarını Steam'de oynamak.

Local streaming. Bilgisayara sunshine, TV'ye, telefona veya tablete ise moonlight programını kurun. Küçük birkaç ayar var. Steamlinkden sonra benim için muazzam bir deneyim oldu.
  2. H

Bilgisayarınızı Konsola Dönüştürün! / Epic Oyunlarını Steam'de oynamak.

Steam link ile maalesef lag yaşarsınız. Moonlight - sunshine tavsiye ederim. Çok daha stabil bir bağlantı ve konsol deneyimi elde edebilirsiniz.
  3. H

PC için dualsense mi Xbox mi

Hem dualsense hem de Xbox kontrolcüsüne sahibim. Xbox kontrolcüsü ile herhangi bir sorun yaşamadım bugüne kadar ama dümdüz bir kontrolcü. Dualsense ile en çok yaşadığım sorun ise kablosuz bağlantı kopması. Oyunlarda insanı inanılmaz sinir ediyor. Çok sık tekrar eden bir problem bir de. Ayrıca...
  4. H

🔥İndirim Sennheiser GSP 500 1433 TL

Bende msi x670e tomahawk var. Kendisi ALC1200 ses sürücüsü kullanıyor. Birçokları için bu çok yeterli bir yonga seti gibi konuşulsa da ben yeterli bulmuyorum. Dolayısıyla harici ses kartı gerekli benim için.
  5. H

🔥İndirim Sennheiser GSP 500 1433 TL

Ben fiyatını oldukça uygun buldum, aldım ve bekliyorum. Açık tip kulaklık olması ilk tercihimdi. Sadece oyun değil müzik ve film de izlemek istiyordum aynı kulaklıkla. Fiio BTR7 dac/amfi ile beslemeyi düşünüyorum. Sennheiser GSP 370 ve Logitech G933 kablosuz kulaklıklarım da var ama ses...
Geri