Arama sonuçları: *

• Users: Knktrc35
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Knktrc35

DL2 - Frame Generation

------------------- Sanırım techland oyun kodlarından Fg'yi kaldırmış oyun çökmelerine neden olduğu için.
  2. Knktrc35

DL2 - Frame Generation

Merhaba, daha öncesinde böyle bir konu açıp sorunu çözdüm ve konuyu kapattım, şimdi aynı hatayı tekrar alıyorum aynı çözüm işe yaramadı. Dying Light 2 oyununda DLSS var bildiğiniz gibi, hemen altında da ayrı olarak kare oluşturma & Frame Generation yani DLSS 3.0 ayarı mevcut. 4060 ekran kartı...
  3. Knktrc35

Dying Light 2 DLSS 3 Ayarı nerede

Selamlar, 5 6 ay oyuna girmedim ve Frame Generation ayarı ayarlardan yine gitmiş. Şu an default olarak DLSS 2.0 ile oynuyorum kare oluşturma ayarı ayarlarda yok. Daha öncesinde Windows grafik ayarları ayarından donanım hızlandırmalı GPU zamanlamasını açtığımda kare oluşturma 'DLSS3.0' ayarı...
  4. Knktrc35

ETS 2 Ayarlarını ATS'ye Aktarma

Selamlar, ETS 2 ayarlarımızı ATS'ye veya ATS ayarlarını ETS 2'ye aktarmanın basit bir çözümü var. Belgeler > ATS & ETS 2 > steam_profiles > profiles İD > oradaki bütün dosyalar, oyun içi ses, kontroller, oynanış, konvoy vb. ayarlarınız.
  5. Knktrc35

Forza Horizon 5 NVİDİA DLSS

Selam, görselde yüklediğim gibi oyunumun video ayarlarında NVIDIA DLSS teknolojileri ayarı bulunmuyor, Full ayarlarda RTX açık şekilde oynuyorum DLSS açamıyorum. 4060 r5 5600 16gb b450m 1713603321 steamde orijinal fh5'e sahibim. 1713604160 Sorunu çözdüm, oyuna giriş ekranında oyuna başla diyip...
  6. Knktrc35

Öyle olsa bile dlss 3.0 her oyunda ayrı bi ayar ve açıp açmama kararı vermesi lazım oyun , düz dlss ayarında kalite dengeli ve performans seçeneklerı var ardından fsr geliyor , örneğin kaliteye aldığında dlss 2.0 devreye giriyor sen bi altdakı ayar ile istersen 3.0'ı ayrı açıyorsun. 1712775317...
  7. Knktrc35

İzlediğim FPS Testlerinde , dlss 3 frame generation adı altında ayrı bi ayarı oluyor bende o yok. evet steam versiyonu güncel ve orijinal.
  8. Knktrc35

Selamlar , rtx4060 ekran kartım ile dying light 2 oyunumda 'dlss3 & frame generation' ayarı yok , izlediğim fps test videolarında o ayarı görebiliyorum bende yok. dlss 3 nasıl açıcam bilen var mı ?
  9. Knktrc35

İnstagram *Ses Oynatılamıyor*

Problem Instagram dan kaynakliymis , zaten silinen müzikler vardı , onlar şarkı yapımcısı tarafından Instagramdan müziğini çektiği için oluyordu , bendeki problem her postdaki ve story deki muziklerin gitmesiydi , oda 3 saat sonra düzeldi Instagram dan kaynaklanmis
  10. Knktrc35

İnstagram *Ses Oynatılamıyor*

Selam, bazen attığım hikayelere eklediğim muzikler uzun bir süreden sonra siliniyordu, öne çıkanlara eklediğim hıkayelerin bazılarında muzıklerin silindiğine şahit oldum. Bu pek bir problem değil. Gönderi oluşturduğumda genelde muzık ekliyorum post devamlı profılde gözüken ve kalıcı bir şey...
Geri