Arama sonuçları: *

1. A

Çözüldü✓ aoc 27 Q27G4X nasıldır ?

hocam çok girmedim forma kusura bakma . Anlık olarak kullanıyorum ve çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim . ama özellikle fps oyunları için alıyorsan kesinlikle önermem aşırı büyük bir monitör . he yine oynarmısın oynarsın ama bir yerden sonra göz yoruyor . ama dersen ki assassin's creed...
  2. A

Delta force: hawk ops hata hatası

delta force: hawk ops oyununu indirdim ve giriş yapmapıyorum oyun açılıyor her şey yükleniyor ama en sonda mevcut ağ bağlantısı oyuna girmeni engelliyor hatası alıyorum dns adresimi değiştirdim modemi resetledim ama hala aynı bir çözümü var mıdır ?
  3. A

beyler 900 tl banbında oyuncu mouse arıyorum

Şarj olayı olarak ben akşamları 3 4 saat aktif olarak kullanıyorum ve neredeyse 2 haftadır takmadım kablosunu öyle diyim sen anla yani
  4. A

İstediğin gibi kullan her şekilde de gecikme gibi bir sorunun olmuyor . https://joltfly.com/mouse-latency-test/ sitesinde denedim her kullanım seçeğini kablolu Bluetooth ve dangıl olarak hepsinde iyi sonuçlar alıyorum .
  5. A

Güç kaynağı içinde olduğundan sanırım dışarda bir adaptörü yok tak çalıştır bir ürün sanıyorum ki ondan
  6. A

Kral aldım aktif olarakta kullanıyorum . Monitör güzel ama CS2 gibi oyunlar oynanmıyor fazla büyük olduğundan ve ben bir ısınma sorunu yaşıyorum monitör baya baya ısınıyor benlik bir sorunmu bilmiyorum ama en büyük eksi bana göre ısınma onun dışında güzel monitör. Bide hoparlör olsa tadından yenmez.
  7. A

Havit H2002P kulak pedi

Havit H2002P kulaklık için ped arıyorum ama bir türlü bulamadım . kullanmam ve bir bilgisi olan varsa söylerse sevinirim .
  8. A

Crucial 32GB (2x16GB) Pro DDR5 5600MHz CL46 1.1V PC Ram

Hazır sistemdi değiştirme şansım yoktu idare etmez mi ?
  9. A

Crucial 32GB (2x16GB) Pro DDR5 5600MHz CL46 1.1V PC Ram

https://www.vatanbilgisayar.com/crucial-32gb-2x16gb-pro-ddr5-5600mhz-cl46-1-1v-pc-ram.html ram bu ama cl seviyesi fazla sizce alınır mı yine de ?
  10. A

https://www.vsynctester.com/testing/mouse.html bu siteden test ettim ama sanırım sitede bir sıkıntı var başka bir mouse ile test ettiğimde bile aynı sonuçları aldım . ama her türlü kullandım bluetooth kablo ve dangılla ama şuana kadar bişi fark etmedim .
  11. A

şuan fury level kullanıyorum o dediğimiz tırtıklı yer ele kesinlikle batmıyor . rahatsız hissettirmiyor 1719652450 birde bilgin olasun kablosu örgü değir bir tık ince plastik bir kablo
  12. A

Bu sistem alınır mı ?

Dediğim gibi şuanlık herşeyi sıfırdan aldım soğutmaya bütçem yetmedi ilerleyen zamanlarda yapacağım . Kral peki kaliteli hava soğutma olarak ne önerirsin sıvı soğutmaya cooler master ml240l öneriliyor
  13. A

Bu sistem alınır mı ?

İnternette gördüğüm kadarıyla işlemciyle gelen soğutucu iş yapmıyor işlemci ısınıyor bir sıvı soğutma lazım kısacası . Aynı şekilde ekran kartının ısınma problemi var . Ama işlemci çözülür şimdi alamazsın sıvı soğutma ama sonraki zamanlarda al muhakkak ekran kartı da çok sorun olmaz . Bende bu...
  14. A

eyvallah kral
  15. A

kanka öyle bir rahatsızlık vereceğini düşünmüyorum belki basılı tutmalarda ve sert basılı tutmalarda bir tık batar ama normal olarak çok sorun olacağını sanmıyorum . bu gün sipariş verdim artık elime ulaşınca bilgi veririm
  16. A

Zotac Gaming Twin edge alınır mı

kral aynı sistemi bende burada konuştum genel olarak iyi. sadece zotac 4070 super alt sengment bir ekran kartı olduğu için soğutma anlamında yetersiz kalıyor gibi yorumlar buldum . bende bu sistemi özelleştirip alıcam bu gün
  17. A

1K-1.2K Kulaklık Önerisi

anamm gitti paracıklar her baktığımızda fiyat daha fazla uçuyor . sıfırdan topluyorum yarın sipariş vericem 51k yı geçti neredeyse
  18. A

1K-1.2K Kulaklık Önerisi

kral furylevel z1 şöyle bir model söylendi ama nasıldır sence
  19. A

1K-1.2K Kulaklık Önerisi

sağol kral
  20. A

tepki süresine bakma şansın oldu mu ürün hoşuma gitti çünkü bi tık bütçemi aşsada XD
Geri