Arama sonuçları: *

• Users: zuryf
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Z

Hangi interner kablosu daha güçlü?

Hocam ikiside ugreen zaten ikisi arasından hangisini alsam diye soruyorum incemi kalınmı diye🤦‍♂️
  2. Z

Hangi interner kablosu daha güçlü?

Fortnite oynuyorum ince kablo etkilermi internet hızını ince ve normal arasında kaldım uzunluk 15 metre olacak. hangiaini almalıyım?
  3. Z

Resimdeki gitarın markası nedir?

Modelini sorsam bilirmisiniz?
  4. Z

Sizce hangi interneti tercih etmeliyim?

Sizin fiber altyapınızla alakalı o fotoğrafa bakarsanız farklı hızda olduğunu ve sorumu anlarsiniz.
  5. Z

Sizce hangi interneti tercih etmeliyim?

Biri kablonet biri turknet kablonet daha yüksek ama ftth var diyor sadece anlamadım sizce hangisini tercih etmeliyim ping açışından iyi olması lazım
  6. Z

Resimdeki gitarın markası nedir?

Akustik bir gitar.
  7. Z

Bu sistemle 240 hz geçilirmi?

Fortnite oynuyorum minitorum 165 hz 165 fps ye sabitleyince tam 165 te duruyor ama 240 a sabitlediğimde süreklı oynuyor 240 hz monitor alsam fps ayak uyudurumu yani sabit kalırmı birazda olsa Sistemim RTX 4060 İNTEL İ7 11700F 11.NESİL
  8. Z

Hangi renk ayarlarını kullanmalıyım

Fortnite oynuyorum oyunda parlaklığım 105 ve monitorun parlaklığıda 70 kontrastıda 70 kontrast birazdaha düşükmı olmalı yoksa böyle iyi mi? fortnite için
  9. Z

2.monitör gecikme yaparmı

Oyun oynarken monitörü kapatacağım ama hdmı kablosu bağlı kalacak gecikme yaparmı genede?
  10. Z

Kablolumu kablosuzmu?

Logitech g pro x superlight kullanıyorum fortnite oynuyorum şarj kablosunu mouseye takıncada bağlantı oluyor ama şarj oluyor gecikmeyi düşürmek için böyle oynanırmı?
  11. Z

Ürün orjinalmi nasıl anlayacağım?

Hepsiburadadan artisan zeri pad alacağım fiyatı 3.300 TL mousepad satıcısı ise ConnectGame orjinalmidir direkt almalımıyım?
  12. Z

Düşük gecikme modu oranı nasıl olmalı

Fortnite oynuyorum çoğu pro bu ayarı kapalı kullanıyor neden?
  13. Z

Logitech g pro x superlight ve 2.si farkı

Fortnite oynuyorum çoğu pro gpx1 kullanıyor fiyatı önemsemessek hangisi almak daha mantıklı niye tüm prolar gpx1 kullanıyor
  14. Z

Hangi fareyi kullanmalıyım

G superlught kullanıyo çoğu prolar farkı nedir acaba?
  15. Z

Hangi fareyi kullanmalıyım

Fortnite oynuyorum şu an glorious model O var Logitech g pro superlight varmış alacak durumum var hangisi daha iyidir fortnite için?
  16. Z

Fortnite oynuyorum maçta çok renk olduğundan net göremiyorum

Çok net göremiyorum renkler fazla olduğundan parlaklık 150 de renk körlüğünü ne yapayım hassasiyetiyle birlikte yazarsanız çok makbule geçer
  17. Z

1000 mbps aldım ancak sonuç aynı

100 mbps ile fortnitede 30 ping alıyordim 1000 mbps aldım haala 30 ping alıyorum neden acaba?
  18. Z

1ms açınca ekran kararıyor

Freesync açıktı ancak amd kullanmadığım için 1ms mbr açtım çünkü fortnite oynuyorum ancak ekran karardı neden?
  19. Z

Bunun ne olduğunu bilen varmı?

Sıvı knk 1701158545 Donmuş gibi
  20. Z

Bunun ne olduğunu bilen varmı?

Bir kadından düştü yerde paketinde süper kuru yazıyor bune anlamadım?
Geri