Arama sonuçları: *

• Users: Fearless.
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. F

Kulaklık ve klavye önerisi

teşekkürler
  2. F

3-4kyı geçmediği sürece pek sorun oluşturmaz
  3. F

arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar güzel ve uzun süre götürecek sağlam kulaklık ve klavye lazım oyun amaçlı kullanıyorum pc yi
  4. F

instagram hesabının askıya alınması

bi reelse yorum yapmaya çalışmıştım yorum paylaşılmadı diyip askıya alındı hesabım nasıl kurtarabilirim?
  5. F

peek a boo storei güvenilir mi??

arkadaşlar instagramda böyle bi site var ayakkabıları çizim yapıyor alan varmı varsa güvenilir mi? kalitelimi yazabilirmisiniz?
  6. F

telefon tavsiyesi....

usta kamerada kullnacağım ama oyun konusunda daha fazla uğraşıyorum
  7. F

telefon tavsiyesi....

oyun için almayı planlıyorum bide kamerada aktif kullanabilirim ve bir sorum olacak 8 gb ram ile 12 gb ram arasında oyunlarda nasıl bi performans oluşur?
  8. F

telefon tavsiyesi....

arkadaşlar öncelikle selamlar telefon almayı planlıyorum samsung s24+ ile s23 ultra arasında kaldım s23ultra da 8 gb ram ile 12 gb ram arasında 6-7k oynuyor oyun performansında nasıl bi etkisi olur?
  9. F

ekran kartı kasaya sığarmı

https://www.itopya.com/thermaltake-view-200-tg-650w-80-usb-30-argb-atx-mid-tower-kasa_u23178 arkadaşlar ekran kartımı yükselteceğim şuanlık kasam bu 4060 iki fanlıdan 4070 3 fanlıya geçme olsalığım var alsam içine sığmama gibi bi sorun olurmu?
  10. F

Epic de bu oyunlar var hangisi güzel hangisini oynamalıyım?

doğrudur 1-2 haftadır oynamıyorum sildim
  11. F

Yardım 6000-8000 TL arası monitör önerisi

https://www.gaming.gen.tr/urun/203461/asus-tuf-gaming-vg249qm1a-23-8-inc-270hz-1ms-full-hd-g-sync-uyumlu-fast-ips-gaming-monitor/
  12. F

rocket league zorluğu tek seçenektir: imkansıza yakın
  13. F

Yardım 6000-8000 TL arası monitör önerisi

https://www.itopya.com/aoc-245-25g3zmbk-240hz-05ms-hdmi-dp-adaptivesync-fhd-va-gaming-monitor_u20509
  14. F

rocket league uzun sürede alışılıyor bence hikayeli olanları bitirip onu oyna
  15. F

ekran kartı işlemci değişimi

tamamdır teşekkür ederim
  16. F

1080 p monitör kullanıyorum ama
  17. F

arkadaşlar öncelikle selamlar elimde rtx 4060 amd ryzen 5600 işlemci b450 mk anakartlı pc bulunmakta ekran kartını 4070-4070ti-4070süper yaparsam sorun olurmu anakart falan yükselteceğim ilerde
  18. F

resident evil 3 türkçe yama

selamlar arkadaşlar resident evil 3 günce türkçe yama arıyorumda çoğu kurulmuyor kurup oynadığınız yama varmı?
  19. F

five night at freddy's

arkadaşlar fnaf yarın için tüm dünyada yayınlanacağı söyleniyor türkiyede aynı gündemi olacak?
  20. F

arkadaşıma kasa tavsiyesi

arkadaşlar arkadaşım kasa alacak 25-26k ya kasa önerebilecek varmı
Geri