Arama sonuçları: *

• Users: ShunX
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. S

Güzel Telefon Arıyorum

aynı kampanya 256gb lik olanda da mevcutmu
  2. S

Öneri Yenilenmiş telefon alınır mı ?

Samsung S23 telefon almak istiyorum. Normal S23 ile Yenilenmiş S23 arasında 7k fiyat farkı var sizce bu fark verilmeli mi yoksa yenilenmiş almak mı mantıklı.
  3. S

Güzel Telefon Arıyorum

yani bu 20 30k bandında en iyi alabileceğim telefon s23 mü diyorsunuz 1718307773 https://www.pttavm.com/samsung-galaxy-s23-256-gb-8-gb-ram-yenilenmis-garantili-urun-p-882743411 peki bu telefon alınabilir mi
  4. S

Güzel Telefon Arıyorum

peki s23 mü s23fe mi fiyat farkı da göz önüne konulursa
  5. S

Güzel Telefon Arıyorum

s23 de alabilirim önerilirse
  6. S

Güzel Telefon Arıyorum

apple hiç düşünmüyorum 1718306573 https://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-xiaomi-redmi-note-13-pro-plus-512-gb-beyaz-fiyati,556351709.html bu telefonu çok önerdiler
  7. S

Güzel Telefon Arıyorum

Beklentilerim Kamera ağırlıklı olabilir depolama alanı yüksek olursa sevinirim fazla oyun oynayan biri değilim birden fazla işlemde kasma yapmaması vb .
  8. S

Güzel Telefon Arıyorum

25.000 e kadar telefon arıyorum yardımcı olabilir misiniz
  9. S

Yardım 2. monitöre ekran gelmiyor

hayır yok
  10. S

ekran kartım rx590 ikisini aynı anda çalıştıramıyorum
  11. S

2. monitörü kullanıyordum sıkıntısız bir şekilde bir kaç saat açık kaldı pc geldiğimde ana ekran kararmıştır yan monitör çalışıyordu ama ekran feci kasıyordu daha sonra kapatıp açtım görüntü gelmemeye başladı sadece 1 tane ekran verebiliyorum ikisini aynı anda bağladığım zaman ana monitörüm...
  12. S

internete bağlanamıyorum

Wifi adaptörü kullanıyorum anteni kırıldığı için yeni bir tane aldım. Bu marka adaptöre geçtim fakat bilgisayara bağlayınca wifi adaptörü olarak algılamıyor ne yapmam gerekiyor.
  13. S

OBS BOZUK VİDEO DÜZELTME

Merhabalar obsden kayıt aldım ama aldığım kayıt bozuk videonun bir kısmı normal diğer kısmında video kasıyor nasıl düzeltebilirim.
  14. S

Mavi Ekran Düzenli mavi ekran yiyorum

bumudur
  15. S

2 tane ssd var biri sata ssd diğeri m2 ssd m2 problem çıkartıyor
  16. S

saatte ve tarihte sıkıntı yok
  17. S

Nasıl yapacağıma dair bir kaynak varmı
  18. S

hdd kullanmıyorum ssd kullanıyorum fark eder mi?
  19. S

Arkadaşlar düzenli olarak mavi ekran yiyorum ve bilgisayarı açarken bios ayarlarından açmam gerekiyor yoksa bu hatayı alıyorum.
  20. S

Öneri Mikrofonum için stand

Arkadaşlar elimde Rampage RA-MP65 mikrofon var. Mikrofon ile uyumlu stand almak istiyorum masaya sabitlemeli. Bu mikrofon ile uyumlu kullanabileceğim stand öneriniz varmı. Bütçe 200-300₺ arası.
Geri