Arama sonuçları: *

• Users: tahayusuf
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. T

Yardım Bu kartı aldım nasıl daha iyisini alabilirmiyim

Aynen oyun sadece last of us gibi hikayeli oyunlar oynuyorum rx5700xt vardı ufaktan wattman yemeye başlamıştim bir de ultrada 8gb yi aşiyordu VRAM bende sattım karti
  2. T

Sağolasın hocam piyasanın altına görünce alım diyodum ztn kart arıyordum ,5060ti la arasında kalmıştım bı sizinde fikirinizide alayım dedim
  3. T

Rx9060xt 16gb beyaz modelini https://app.hb.biz/O2elUQG0WngE Hepsiburada bugün kampanya vardı 19999 a aldım işlemcim R5 5600 PSU 650w nzxt bu fiyata 8gb 5060ti mi daha mantıklısı bu mu
  4. T

Abdullah Abi, Bu Ekran Kartını İnceler misin?

Bekliyorum hayranımsın abi
  5. T

Abdullah Abi, Bu Ekran Kartını İnceler misin?

Msı VGA Geforce Rtx 5060 8g Inspıre Itx Oc RTX5060 8gb Gddr7 128B DX12 Pcıe 5.0 X16 (3xdp 1xhdmı) https://app.hb.biz/9RQsG6fGsNLo @Abdullah Hacıgül abi bu kartın videosunu çekermisin performansını merak ettim hem içerik olur tek fanlı modelleri inceliyordun eskiden
  6. T

Yardım Hangi kartı almalıyım sizce

Tamamdır sağolasınız olmazsa taksitle öyle alim yazın benim kartın ederi nedir
  7. T

Psu 1774093469 Alacağım kart 16gb olsun istiyorum
  8. T

Asrock 5700xt 8gb kullanıyorum bunu satıp üstüne 6-7 koyup kart almayı düşünüyorum para olunca sizce ne alayım ikinci elmi yoksa direkt sıfır adıma faturalı 9060xt taksitle alsam daha mantıklı olur mu işlemcim ryzen 5 5600 ram 32GB Birde PSUm NZCT C650 Psuda değişmem lazım sanırım ama modüler...
  9. T

8 bin TL'ye min 144Hz monitör önerisi

5600 al reis cs valo fln ıynayacaksan baya fark eder
  10. T

Yardım İşlemci değişim sonrası fps drop

Ney neden gücü kısıtlayıp dene işte
  11. T

Güç yönetiminden işlemciyi 99 yapıp denermisin hocam
  12. T

Occtden bak o heralde gpuyu gösteriyor drop yedikten sonra occt monitör kısmında grafiğe bak cpu frekansla ilgili olana aniden düşüyor mu diye
  13. T

İşlemci hızını aç birden düşüyorsa frekans dropta anakarttandır o ayar yoksa
  14. T

Evet b660 fln olsa yaşamazsın muhtemelen güç yönetiminden max işlemci durumunu %99 yapsan turbo boost kapanır drop olmaz performans düşer dene istersen
  15. T

Msi afterburnerden kontrol edin en çok drop olan oyunda vrm mos u yüksek ihtimal onla ilgili anakart güçsüz kalıyor olabilir
  16. T

Vrm/mos sıcaklığınıda takip edin işlemci güçlü olduğundan anakart mosfetleri yetersiz kalıyor ısınıp korumaya alabiliyor olabilir
  17. T

Borulardan biri soğuk biri sıcak mı
  18. T

Yardım Hangi psuyu almalıyım

Modüler lazım kasa çok küçük 650w deepcool vardı kablolardan bonbe yapıyordu kasanın arkası modüler aldım bende
  19. T

Ekran kartı varsa işlemci driveri anakart driveri onlarıda güncelle ve stok fan mı kullanıyorsun ne marka soğutucu kullanıyorsun ayrıyeten biosu sıfırlayıp dene
  20. T

Reis bios güncelle format at driverleri kur montajda sorun yoksa düzelir yüksek ihtimalle
Geri