Arama sonuçları: *

• Users: Mert_19
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. M

Doğru FPS Alıyormuyum?

drop yok hz 165 olduğu için 165 fps altı moral bozuyor 1767386110 biostan açmam gereken şey nedir ne işe yarar?
  2. M

Doğru FPS Alıyormuyum?

Arkadaşlar merhaba ben mert hızlıca konuya giricem lol oynuyodum fpsim oyun başı 200 lerde seyrederken oyun sonuna doğru 100 lere falan düşüyor. Ekran kartım rx 9060xt 16gb vram, işlemci ryzen7 5700 8 çekirdek, ram 16gb sisteme göre fps az geldi doğru değerleri alıyormuyum birde işlemci ve ekran...
  3. M

Çözüldü✓ FAZEON F18 650W Kasa Aldım PSU Sorun Çıkarırmı Yardım Edin Lütfen

Teşekkürler hocam saolun 1766223197 Teşekkürler katkısı fazla olacak cevapladığınız için saolun
  4. M

Çözüldü✓ FAZEON F18 650W Kasa Aldım PSU Sorun Çıkarırmı Yardım Edin Lütfen

Arkadaşlar hayırlı günler merhaba hepinize 2-3 hafta önce itopyadan oem kasa aldım kasa fazeon f18 internette fazeon kasaların psularının sorun çıkardığını görmüştüm bilen biri varsa bu kasa içinde sıkıntı çıkarıp çıkarmayacağını söyleyebilirmi işlemci ryzen7 5700 ekran kartı rx 9060 xt 16gb...
  5. M

Çözüldü✓ İtopyadan aldığım hazır sistem performans vermiyor yardım edin

Kurulumu itopya yaptı sadece ekran kartını ben taktım normal olarak. Peki kurulumda ne yanlış olabilir ustam o kadar para verdik iade yapalım eğerki yapılacak bir şey yoksa
  6. M

Çözüldü✓ İtopyadan aldığım hazır sistem performans vermiyor yardım edin

Arkadaşlar merhaba ben mert 28.11.2025 de itopyadan hazır sistem kada aldım 2 gün önce elime ulaştı bugün kurdum rx 9060 xt ekran kartı ryzen 7 5700 işlemci 16gb (2x8) ram var. Windows yükledim biosu güncelledim driverları kurdum güncellemeleri yaptım. Sterss testleride yaptım tam geçti ekran...
  7. M

Bilgisayarım kaç para eder ?

Arkadaşlar merhaba bu yaz paraya ihtiyacım olacağı için laptopumu satmayı düşünüyorum, 4 yıllık bir laptop hiç arızası falan olmadı sizce bu özelliklerle ne kadar para eder SİSTEM ÖZELLİKLERİ İşlemci AMD Ryzen 7 2700U with Radeon Vega Mobile Gfx 2.20 GHz Takılı RAM 8,00 GB Depolama...
Geri