Arama sonuçları: *

1. Çağrıyazar

Çözüldü✓ Amerika'dan 1.000 dolar PC toplama

Kardeşim work&travel için gitti. 1 ay içinde dönecek. Dönmeden bilgisayar topluyoruz. 1692993416 Sipariş verilmediyse, yapabilirim. Teşekkürler.
  2. Çağrıyazar

Sipariş edildi hocam, güzel detay fakat biraz geç oldu :D
  3. Çağrıyazar

Olduracağız mecbur hocam ama ufaktan kulağıma Selâ sesleri gelmeye başladı 😅
  4. Çağrıyazar

Hocam bu PSU Amerika'daki adrese Kasım ayında teslim ediliyor. Dönüşe yetişmesi için Eylül ayı içerisinde teslim edilmesi gerekiyor.
  5. Çağrıyazar

280mm + kasa siparişi veriyorum. Tekrardan çok teşekkürler. 1692925412 Hocam tekrar rahatsız ediyorum ama alacağım PSU tükenmiş. Linkten maksimum 80 dolar olacak şekilde önerir misiniz...
  6. Çağrıyazar

TUF olan 3 fanlı modeli sipariş verdik. Bir de 120mm soğutucu yerine 240mm öneriniz var mıdır yine f/p. 1692924602 Çok soruyorum ama kusura bakmayın. Forumda gördüm linkteki kasa indirime girmiş. Sisteme gider mi önerir misiniz...
  7. Çağrıyazar

🔥İndirim Deepcool CH560 Siyah 3015 TL Beyaz 3239 TL

2 tane sipariş ettim.
  8. Çağrıyazar

Eyvallah emeğinize sağlık. Yukarıdaki sistemi bu soğutucu ile alacağız. 1692922821 Hocam son bir şey daha danışmak istiyorum size. Aşağıdaki linkten 600 dolarlık olan kartlardan hangisi alınmalı? Size zahmet 3 tane seçer misiniz, sıralayarak...
  9. Çağrıyazar

Hocam biraz daha düşük bütçeli bir soğutucu öneriniz var mıdır peki?
  10. Çağrıyazar

Bunlardan biri olabilir mi?
  11. Çağrıyazar

Evt, sıvı soğutma ve kasa tavsiyesine ihtiyacım var hocam.
  12. Çağrıyazar

Hocam hikayesi şuymuş: kardeşim zamanında BF-3 oynarken ilk orada kullanmış sonra bu fotoğraf kayıt olurken falan her yerde otomatik çıkmaya başlamış. Kendisi de çözemiyor :D
  13. Çağrıyazar

Türkiye'de yaşıyorum. Amerika'da bu seviye sistemlerde f/p muhabbeti muhtemelen yoktur. Kardeşim yakın zamanda Amerika'dan dönecek, bu parçaları da kendi getirecek. Tek kurşunumuz olduğu için parçalardan emin olmak istiyoruz.
  14. Çağrıyazar

Dostlar merhaba, 1.000 dolar bütçeli sistem topluyorum amazon usa üzerinden. Aşağıdaki gibi bir sistem dizdim. Daha iyi olacağını düşündüğünüz parçalar varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.
  15. Çağrıyazar

Bu anakart işlemci ve ekran kartı uyumlu mudur ?

1000 dolar 1692844258 Profilimde diğer başlıkta diğer paraçalar var, usa’da yaşıyorum ona göre 1000 dolar yani 1692844368 Bu parça uyumlu mudur hocam ?
  16. Çağrıyazar

Bunlar uyumlu mudur hocam ?
  17. Çağrıyazar

Merhaba aşağıdaki ekran kartı işlemci ve anakart uyumlu mu arkadaşlar ve psu önerebilir misiniz?
  18. Çağrıyazar

4070 hangi model tercih edilmeli

7500f stokta bulamadım. 7600 var daha iyi midir ?
  19. Çağrıyazar

50 dolar farka değer mi sizce, değer diyorsanız hangisi ?
  20. Çağrıyazar

T Teşekkürler ederim. Msi asus vs. Z690 için amazondan link atabilir misiniz en iyisi için. Psu tavsiyeniz var mı ? Kasa öneriniz varsa Onada açığım. Teşekkürler yardım için 1692829022 Am5 mi yoksa z690 mı ?
Geri