280mm + kasa siparişi veriyorum. Tekrardan çok teşekkürler.
1692925412
Hocam tekrar rahatsız ediyorum ama alacağım PSU tükenmiş. Linkten maksimum 80 dolar olacak şekilde önerir misiniz...
TUF olan 3 fanlı modeli sipariş verdik. Bir de 120mm soğutucu yerine 240mm öneriniz var mıdır yine f/p.
1692924602
Çok soruyorum ama kusura bakmayın. Forumda gördüm linkteki kasa indirime girmiş. Sisteme gider mi önerir misiniz...
Eyvallah emeğinize sağlık. Yukarıdaki sistemi bu soğutucu ile alacağız.
1692922821
Hocam son bir şey daha danışmak istiyorum size. Aşağıdaki linkten 600 dolarlık olan kartlardan hangisi alınmalı? Size zahmet 3 tane seçer misiniz, sıralayarak...
Hocam hikayesi şuymuş:
kardeşim zamanında BF-3 oynarken ilk orada kullanmış sonra bu fotoğraf kayıt olurken falan her yerde otomatik çıkmaya başlamış. Kendisi de çözemiyor :D
Türkiye'de yaşıyorum. Amerika'da bu seviye sistemlerde f/p muhabbeti muhtemelen yoktur. Kardeşim yakın zamanda Amerika'dan dönecek, bu parçaları da kendi getirecek. Tek kurşunumuz olduğu için parçalardan emin olmak istiyoruz.
Dostlar merhaba,
1.000 dolar bütçeli sistem topluyorum amazon usa üzerinden. Aşağıdaki gibi bir sistem dizdim. Daha iyi olacağını düşündüğünüz parçalar varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.
1000 dolar
1692844258
Profilimde diğer başlıkta diğer paraçalar var, usa’da yaşıyorum ona göre 1000 dolar yani
1692844368
Bu parça uyumlu mudur hocam ?
T
Teşekkürler ederim. Msi asus vs. Z690 için amazondan link atabilir misiniz en iyisi için. Psu tavsiyeniz var mı ? Kasa öneriniz varsa Onada açığım. Teşekkürler yardım için
1692829022
Am5 mi yoksa z690 mı ?