Arama sonuçları: *

• Users: bigpero
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. B

WİN 11 WİFİ DURDUK YERDE GİDİYOR

asus tuf gaming FX506HF . hocam
  2. B

Asusun kendi sitesinden bilgisayarımı seçiyorum ve ordan wifi ın son driverını indirip kuruyorum. Kurunca düzeliyor. Bilgisayarda 3 tane driver görünüyor, biri microsoft diğer ikisi intel. Kurup birkaç dakika kullandıktan sonra wifi gidiyor. Kablo bağlamak zorunda kalıryorum
  3. B

ŞINAV NEDEN ÇIKMIYOR

Şınav çektikce artar haftada 4 gün şınav çek. Şınavları bitiriş usulu çek ve setlerşn toplamı 100 falan olsun kendine göre ayarla illaki artacaktır
  4. B

YAPIOYRUM ANLIK DÜZELİYOR SONRA GERİ BOZULUYOR NAPMALIYIM
  5. B

SÜREKLİ LAPTOPUMUN WİFİ'I GİDİYOR

WİFİ DRİVERIMI GÜNCELLEMEME RAĞMEN HER PC AÇTIĞIMDA WİFİ GİDİYOR NE YAPMALIYIM
  6. B

wifi bilgisayardan yok oluyor

Arkadaşlar laptopumda wifi durup dururken yok oluyor. Kablo takınca internet erişimim oluyor. Ss leri aşağıya koyacağım. Yardımcı olur musunuz?
  7. B

LAPTOPUMDA WİFİ GÖZÜKMÜYOR

bende de aynı sorun var çözüm bulabildin mi (pc asus tuf gamin f15)
  8. B

win11 asus tuf gaming laptopumda durup dururken wifi gidiyor sslere bakarak anlayabilirsiniz çözümü nedir acaba?
  9. B

Bilgisayarım İnternete Bağlanmıyor

Bende de aynı sorun var çözüm buldun mu?
  10. B

DOLU VALORANT HESABIM SATILIK

BİLGİ İÇİN YAZIN LÜTFEN ACİL İHTİYAÇTAN SATILIK HESABIM
  11. B

windows 11 mavi ekran sorunu

windows 11 güncellemesi yaptıktan sonra mavi ekran hatası verdi ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz?
  12. B

Çözüldü✓ windows yükleyemiyorum

Teşekkür ederim kral işe yaradı
  13. B

Çözüldü✓ windows yükleyemiyorum

Beyler yeni laptop aldım biostan sonra ein yükleme ekranına girince klavye ve mouse çalışmıyor çözümü nedir acaba
  14. B

n11 güvenli mi laptop alacağım

teşekkür ederim 🤙🏻 1693509024 ben de başka sitelerde indirime girer mi diye bekliyorum. Çok güvenmiyorum açıkcası.
  15. B

teşekkür ederim yardımcı oldun
  16. B

n11.com da https://www.n11.com/urun/asus-tuf-gaming-f15-fx506hc-hn375-i5-11400h-8-gb-512-gb-rtx3050-156-dos-dizustu-bilgisayar-28882623?magaza=gamers-arena bu laptopu almayı düşünüyorum satıcı ve site güvenli mi acaba?
Geri