Arama sonuçları: *

• Users: OzzYKUN
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. O

4K - 144 hz monitörlerden hangisini seçmeliyim???

Bulunduğum ilçede ne internet kafe ne de teknoloji mağazası var. Mecburen internet üzerinden araştırıyorum her şeyi.
  2. O

Valla başkan bulunduğum ilçede bırak 32 inç pc'li internet kafeyi normal bir internet kafe bile yok :D Teknoloji mağazası falan da yok hiç netten sipariş edicem mecburen.
  3. O

Bir bakınayım başkan videolara. Çok teşekkür ediyorum tavsiyelerin için.
  4. O

Başkan sadece fps değil tabi. Hikaye modlu oyunları da severim baya. Cyberpunk 2077- RDR 2 gibi
  5. O

Aynen öyle rekabetçi için yüksek yenileme hızı 1080p olmalı diye biliyorum. Ama yıllarca laptopta CSGO oynamış biriyim. Sırf CSGO için de bu kadar masrafa girmek mantıksız olacak o yüzden 4K monitör düşünüyorum, idare edebilirim 4K ile CS'de :) Beni tek düşündüren ekran boyutu şu anda...
  6. O

Açılan diğer konularda 4K için 28 inç'in yetersiz geleceğini yazmışlar. O yüzden kafamı karıştırdı Dell olan model. Samsung olan modelde Wi-Fi bağlantısı falan da var. İleride dizi film içim kullanılabilir pc'yi elden çıkaracak olursam. 32 inç ekranda rekabetçi oyunlar zor mu oynanır dersiniz ?
  7. O

Merhaba arkadaşlar. RTX 4080'li bir sistem topluyorum ve son olarak monitör kaldı. Bu üç monitör arasında kararsızım. Hikaye ve rekabetçi( CS:GO-LoL-Valorant vs.) Oyunları oynuyorum. Önceden 3080 Ti'lı, 17.3 inç bir laptop kullanıyordum ve oyun oynarken yani yük altındayken kapanması sonucu iade...
Geri