Arama sonuçları: *

1. K

Yurt Dısından İphone 14 Almak

yurt dışından tanıdık vasıtasıyla getirticem sormak istediğim şey attığım linkteki cihazın güvenilir mi olduğuydu
  2. K

Yurt Dısından İphone 14 Almak

https://www.walmart.com/ip/Straight-Talk-Apple-iPhone-14-128GB-Midnight-Prepaid-Smartphone-Locked-to-Straight-Talk/1381920049?athcpid=1381920049&athpgid=AthenaItempage&athcgid=null&athznid=cc&athieid=v0&athstid=CS020&athguid=gZcKD2K2T0Ju8jrYSdvMf0gxfbwt8H6VNYir&athancid=1210378195&athena=true&ath...
  3. K

Bu saat sitesi güvenilir midir?

https://luxury-mods.fr/en/products/seiko-mod-datejust-wimbledon
  4. K

Atk blazing sky f1 ultimate PC yi görmüyor

Mouse u yeni aldım ama her PC yi açtığım da mouse bağlanmıyor, PC yi görmüyor. 8k dongle ın ışığı yanıyor ama mouse a bağlanmıyor. 20-30 dk aç kapa yaptıktan sonra anca bağlanıyor
  5. K

3000 tl kulaklık önerisi

Aldım hocam
  6. K

3000 tl kulaklık önerisi

https://www.gaming.gen.tr/urun/331707/razer-blackshark-v2-esl-edition-kablolu-gaming-kulaklik-rz04-03230500-r3m1/?utm_source=comp_epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel bu kulaklı alınır mı? baska öneriniz var mı?
  7. K

1500 tl klavye önerisi

1500 tl civarı blue veya red switch klavye önerisi önceliğim %60 veya %65 klavye ama eğer bu da çok iyi derseniz full boy bir klavye de alabilirim
  8. K

Tarihi bir olayı değiştirmek isteseniz bu ne olurdu?

Tarihi bir olayı değiştirmek isteseniz bu ne olurdu ve neden bu olayı değiştirmek isterdiniz?
  9. K

3 v 3 Haxball ligine katılmak isteyen var ise özelden yazabilir

3 v 3 Haxball ligine katılmak isteyen var ise özelden yazabilir.
  10. K

BİR KASAYA 2 SSD TAKILIRMI

anakartınız nedir?
  11. K

700-800 tl klavye önerisi

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B09SLSJ5HL/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A2QFRO1YL92LHG&th=1 bir forum da bu klavyenin önerildiğini gördüm sizce alınır mı?
  12. K

Gigabyte GeForce RTX 4070 Windforce OC 8G Alınır Mı ?

12 gb 1701979451 kendim de rtx 4070 eagle kullanan biri olarak iyi bir kart fakat daha ucuz bir fiyata rx 7800 xt almak daha mantıklı eğer güç kaynağın yetiyorsa
  13. K

Gymde yeniyim yardımcı olur musunuz

Ve ayrıca çok fazla zorlanıyorsan en azından başta başka sporlara yönelebilirsin mesela imkanın varsa su sporlarını öneririm vucütta ki hemen hemen her bölgeyi çalıştıran bir spor dalı en azından başta yüzme ve benzeri su sporları yaparak da çok rahat kas geliştirebilirsin sonrasın da belli bir...
  14. K

İlk şeyi cevaplayayım eğer herhangi bir spor geçmişin yoksa ve ağırlık kaldırmakta zorlanıyorsan en azından belli bir süre full body daha mantıklı çünkü her kas grubunu çalıştırıyorsun ve bunu daha sık yapıp vucüdu alıştırıyorsun ve kendi temelini atıyorsun ben ilk aylarda split önermem ileri ki...
  15. K

Knk eğer form çok fazla bozulacak şekilde yapıyorsan hareketleri bu kadar tekrar yapmana hiç gerek olduğunu düşünmüyorum ayrıca eğer çok zayıf isen kendine bir yiyecek programı yapman da sana yardımcı olur 1701554878 Ve en azından 4-5 gelişimine göre 6 ay full body yapmanı öneriyorum eğer...
  16. K

Çözüldü✓ beyler ne diyorsunuz iyi mi bu fiyata daha iyisi olur mu?

Hocam güzel sistem ama bana pahalı geldi bu fiyatlar daha iyisi toplanır bence 1701554221 Kskdkskdkskdkdks
  17. K

Bu kadar düşük FPS almam normal mi?

Ekran kartının 60 derece civarı işlemcide kule tipi soğutucu var onun da 70 dereceyi geçtiğini görmedim genelde 60-65 civarı
  18. K

yarın god of War da deneyip yazarım hocam 1701553456 Benim izlediğim çoğu video da 2k monitörle deniyorlardı o yüzden aynı değerleri vereceklerini sanmıyorum
  19. K

Merhabalar PC'im r5 7500f + 4070 + 32 GB 6400 MHz ram var fakat fortnite gibi oyunlarda yüksek ayarlarda 100-120 FPS alıyorum sizce bu normal mi yoksa PC de bir sorun mu var ( 1440p - 900 bir monitörde oynuyorum darboğaz felan yapıyordur illa ama bu kadar yapacağını sanmıyorum)
Geri