Arama sonuçları: *

1. Ö

500k bütçeye araç önerisi

Hocam picassolar sanayi düşmanı araçlar lancerlarda piyasa arabası evdekiler düşünmez hani aile aracı düşünüyorum ama hafif çıtırdan modifiye yapacağım tesisat olsun farlarda oynama gibi ufak tefek şeyler air vs basamam yani accent eralarda ufak gelir bize
  2. Ö

500k bütçeye araç önerisi

Bu fiyat arasında alınabilecek araçlar hangileridir manuel olursa daha iyi olur zaten bu fiyata düzgün otomatik varmıdır bilmiyorum modelide bi tik rakiplerine göre daha yüksek olsa daha iyi olur
  3. Ö

Hangi Çözünürlük tercih edilmeli

Paran varsa al ama yok kendini zorlicaksan degmez 1713887955 G4 alınmaz çok gereksuz monitor
  4. Ö

Bu COC Hesabı Ne Kadar Eder ?

Hala yapıyormusunuz hocam
  5. Ö

Youtubede video bulanık

1. Olarak sadece youtubedemi oluyor mesela ytde olan bide farklı bir yerde aynı paylaşılan video olan yerleri karşılaştır 2. 27inç 1080pde olabiliyor normaldir
  6. Ö

BİLGİSAYARIMI KAÇA SATABİLİRİM

Satıp tekrar alıcaksan satma bence ikinci el temiz 6600 bide 5600 yada 5500 al fazlasıyla yeterli olur
  7. Ö

Yurt dışı POCO X6 Pro alınır mı?

12kya fln bulunuyor 10kya sıfır biraz ucuz yerinde alıcaksan al hocam int üzeri alışveris yapmayı düşünme bide sıkıntı yaşarsan adamların yerine gidim ağırlığını koymanda önemli çünkü bu tarz dolandırıcalr kendilerini uyanık sanıp üste çıkmayı başarabiliyorlar
  8. Ö

SİZCE AÇIĞA GEÇMELİMİYİM?

Hocam 24 yaşındayım 8 senedir okulu bıraktım 11 de açığa geçtim şu hayatım boyunca hiçbir yerde lise arkadaşlarını lise ortamını lisede sevdiğim kıza hissttiğim duyguları hiçbiryerde bulamadım zaten o zamandan sonrada hiçbiryerde dostluk göremeyeceksin sana bir abi tavsiyesi zaten işe...
  9. Ö

LG 24GN65R-B 23.8" vs Lenovo Legion R25I-30 24.5 Monitör CANLI TEST! Fikirleriniz Önemli

Gigabyte g24f2 monitor duvara bile çarptı bir şey olmadı hocam
  10. Ö

LG 24GN65R-B 23.8" vs Lenovo Legion R25I-30 24.5 Monitör CANLI TEST! Fikirleriniz Önemli

Yani hocam ben şu yaşıma kadar müşteri hizmetlerine hiç önem veren bi insan değildim ama şu pcyi aldım 2 sene boyunca müşteri hizmetlerine çok önem veren biri oldum bi araştırın sonuc okarak 2 yıl garantisi var 1 haftalık değil
  11. Ö

Ben olsam lg almazdım müşteri hizmetleri rezalet ve aşırı çıt kırıldım bi ekranı var kırdım zaten elimle kaldırıp başka yere koymaya çalışırken elim çarptı kırıldı müşteri hizmetlerini aradım ağzında sakız numara veriyorum yazın ben ilgilenmiyorum dedi attıkları numaraya mesaj attım 3.5kya...
  12. Ö

Gaminggen Vulcan 4080 Super alınır mı ?

aynı ekran kartını bulamadım ama en ucuz 4080 den değerlendirince 82k yapıyor teker teker bence alınmaz normal hazır sistemlerde bile 3k gibi bir indirim bulunuyorum 4080 lik bir kasada daha yüksek olması lazım bu durumun
  13. Ö

2.el rx 6800 alınır mı?

11k teklif verirdim kabul ederse alırdım etmezse almazdım kart yeni bi kart garantisi daha baya var
  14. Ö

RTX 3060 sistem alınır mı?

8gb 3060 alınmaz hocam
  15. Ö

Topladığım PC nasıl sarı site

Rx 6600 alınmazda 3060 alınır gayet güzel olur ama 5600 yaz aylarında baya üzer seni soğutucusuz
  16. Ö

2 Ayrı Monitör Mü , 1 Tane Büyük Monitör Mü?

Hocam o sizin tercihlerinize bağlı ben olsam 2 tane 27" monitör alırdım yeterli olurdu
  17. Ö

Topladığım PC nasıl sarı site

Hocam iyi güzel hoşta bence işlemciyi şuan bu devirde 3600 yada 5500 den aşşağı alınmaması lazım
  18. Ö

Ryzen 5 7500f vs Ryzen 7 5800x

hocam en güçlü oyun işlemcisi 5800x3d değilmiydi yoksa ben işlemcilerimi karıştırdım
  19. Ö

20 28 k hazır sistem fp

Zaten konu açmışsınız ne diye 2. Konuyu açıyorsunuz hocam
  20. Ö

1500TL ye 500w PSU önerisi

Fsp yi almak daha mantıklı
Geri