Arama sonuçları: *

1. K

MODERN WARSHİPS HESABIMA E POSTA EKLEYEMİYORUM

Merhabalar, geçen günlerde bilgisayarıma modern warships indirdim ve bilgisayardan hesabıma giriş yapabilmek için telefonumdaki hesabıma e posta eklemeye çalıştım. Fakat e postamı giriyorum, şifre yazmak için şifre ye tıkladığımda veriler sunucudan yükleniyor yazısı çıkıyor ve oyundan çıkmadan...
  2. K

AKILLI SAAT NE ALMALIYIM

Merhabalar, geçtiğimiz günlerde watch 8 hk9 pro modelini almayı planlarken bugün karşıma hk9 pro plus modeli çıktı. Yine çoğu kişi almış ve beğenmiş, fiyat olarak da fark yok gibi ama hangisinin dahaiyi olduğunu anlayamadım. Siz biliyorsanız yazarsanız sevinirim. İyi günler.
  3. K

PC için gamepadlerde hareket algılama varmı?

anladım hocam çok sağolun hakkını helal et
  4. K

şimdi bilmiyordum pc ye uyuyormu uymuyormu diye, bir de o jiroskop özelliği sadece ps e özel mi diye de bilmiyordum baktım bulamadımo da oluyorsa alabilirim çok sağolun.
  5. K

eğer mümkünse ps tarzı gamepad varsa size zahmet bi bakabilirseniz çok sevinirim
  6. K

çok teşekkür ederim iyi günler bir bakacağım.
  7. K

evet pc için arıyorum bütçe 2500 civarına kadar çıkabilir
  8. K

sony nin sitesinde gördüm hareket algılama diyordu, "Dahili ivme ölçer ve jiroskop ile desteklenen oyunlara sezgisel hareket kontrolü getirin." diye diğeri de "Son derece hassas dahili ivme ölçer ve jiroskop, DUALSHOCK 4 kablosuz kontrol cihazınızın hareket ettiğini, eğildiğini ve döndürüldüğünü...
  9. K

Merhaba, ben gamepad almak istiyorum ama bu ps lerdeki dualschok, dualsense vs. hareket algılama özelliği var. Acaba bu özelliğin olduğu bir gamepad varmı? varsa da söyleyebilirmisiniz? şimdiden teşekkürler.
Geri