Arama sonuçları: *

• Users: Jadexs
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. J

3000 TL bandında önerilen kulaklık varmı acaba?

başka öneriniz varmı?
  2. J

3000 TL bandında önerilen kulaklık varmı acaba?

3000 TL bandında kulaklık önerisi olan varmı acaba hyperx cloud 2 düşünüyorum başka öneriniz varmı ?
  3. J

c# tek sayı ve çift sayı olduğunu label3 gösteren kodu yazınız

Burda if( sayi % 2== 0 ) yazmışsınız sayi değişkeni oluşturmamişsiniz ama
  4. J

benim sorum texbox 1 ve texbox 2 den alınan sayıların arasında oluşan sayılarda kaç tane çift kaç tane tek sayı olduğunu yazdıran kod
  5. J

Örnek Başlangıç : 1 Bitiş : 10 Label3 Girilen sayıda 4 Çift Sayı 5 Tek Sayı vardır
  6. J

Çözüldü✓ 3050 ekran kartına 750 w PSU bağlamak

Teşekürler
  7. J

Çözüldü✓ 3050 ekran kartına 750 w PSU bağlamak

3050 ekran kartına elimdeki 750w PSU bağlarsam sorun olurmu 80+ bronz sertifikasıda var
  8. J

En fazla 5500 TL'ye telefon önerisi

Eğer İstanbul'da oturuyorsan Mecidiyeköyde çok telefoncu var ordan note 10 pro yurt dışı alıp IMEI attırabilirsin Türkiye de en mantıklı işlem bu IMEI attırmak ise 300 350 TL arası bilete attırıyorsun sonradan ömür boyu kulla 10 bin TL yerine daha ucuza alırsın note 10s de alabilirsin 5000...
  9. J

4060 hazır sistem bu para ya alınır mı ?

Bu sistem iyi değil bence mpk işlemcilerin performansı iyi değil ve 4060 yerine 4070ti lı sistemde bakabilirsin
  10. J

MSI GAMİNG X TRİO 3070Tİ ekran kartı alınır mı?

3070ti mı 3080 mi peki hangisi daha iyi
  11. J

Yani pek güvenemiyorum anlarsinya bir şey kalbini güzel hissttiremezse ondan vaz geçersin
  12. J

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-msi-gaming-x-rtx-3070ti-8gb-ekran-karti-vatan-garantili-1122442152/detay Kart bu hocam
  13. J

Yani NVDİA gibi güçlü bir firma ve karşısindaki AMD bencr işlemci üzerinden güzel gidiyor ekran kartı saf güç ve performansı güzel ama uzun vadeli güvenemiyorum
  14. J

AMD ekran kartı pek güvenilir gelmiyor bana
  15. J

Tamamdır ustam peki MSI soğutması ve gaming X TRİO modeli nasıl acaba
  16. J

Eteryum kazımı yapmamış mining vs. Yapmadım dedi bana
  17. J

2. El MSI GAMİNG X TRİO 3070ti ekran kartı Alınır mı? vatan bilgisayardan alınma fatura garantisi 1.5 sene daha var 10.000 TL ye satıyor Alınır mı? acaba
  18. J

Zotac 3070ti alınır mı?

Sıfır kapalı kutu 12.000 TL
  19. J

Zotac 3070ti alınır mı?

Öncelikle Merhaba , Zotac 3070Ti alınır mı? acaba? Bazı kesim alınır derken bazısı alınmaz diyor soğutma açısından bir sorun çıkarsa servis açısından nasıl acaba güvenilir bi firmamı Tavsiye edermisiniz (Zotac 3070Tİ AMP HOLO) Parantez içinde yazan modeli alacağım
Geri