Arama sonuçları: *

• Users: Epys
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. E

Bulunduğum mahallede alt yapı yok nasıl baş vurabilirim

Bir arka mahallede var deniyeyim 1696016013 YouTube da filan gördümde güvenemedim birde baya eski videolar ondan denemedim denerim ama yanlış kişiye atma olasığım muhtamel 1696016806 Krc_ diye mi başlıyor o kişinin
  2. E

Tek kişi ise sıkıntı desene 1696015703 Teşekür ederim. Bir tek ben vereceğim açmayabilirler de desene
  3. E

Merhabalar arkadaşlar ben Adananın bir ilçesinde yaşıyorum ve bulunduğum mahallede alt yapı yok yakınlarda var ama şansızlık bir bizim mahallede yok nasıl alt yapıya baş vurabilirim, nasıl bir dilekçe yazmam gerekiyor ve bütün mahalle onayı mı lazım, sadece ben başvurduğumdan dolayı para...
  4. E

Merhabalar arkadaşlar ben Adananın bir ilçesinde yaşıyorum ve bulunduğum mahallede alt yapı yok yakınlarda var ama şansızlık bir bizim mahallede yok nasıl alt yapıya baş vurabilirim, nasıl bir dilekçe yazmam gerekiyor ve bütün mahalle onayı mı lazım, sadece ben başvurduğumdan dolayı para...
  5. E

İkinci el ekran kartında bakılması gerekenler ve bazı sorulara

Merhabalar bütçem düşük olduğundan malüm fiyatlar da çok fazla ekran kartlarında ikinci el alasım var alırken neye bakmamız lazım? Ve hangi ikinci el siteleri güvenli ve site önerebilir misiniz ne zaman baksam bildiğim tek site var oda hep aynı şeyler var sıfıra yakına satmaya çalışıyorlar...
  6. E

Ana Kart Önerisi yapabilir misiniz birde ana kart wifi olayı nedir

Teşekkür ederim yardımın için 1693583491 Bende aklıma o takılmıştı ilk defa ayrıntılı inceleme başladım ondan kafam karıştı internete çok açıklayıcı bir kaynak bulamadım teşekkür
  7. E

Ana Kart Önerisi yapabilir misiniz birde ana kart wifi olayı nedir

Merhabalar ben bir ana kart almak istiyorum işlemcim ryzen 5 5500 uygun ve fiyat performans konusunda hangi ana kart iyidir. Birde wifi özeliği yok diyor baktığım kartlarda çok öenmlimi olmasada olurmu.
Geri