Arama sonuçları: *

1. S

Anakarta ekran kartı sığmıyor

Bu şekilde ilgilendiginiz icin teşekkürler arkadaslar valla anakart alicam diye tekrar moral bozmustm
  2. S

Anakarta takcan derken hocam anakart kasanin icinde anlamadm ben nasi olcak o iskusura bakmayn bilgim uok cok 1739005287 Ha kasanin arkasindaki anakarta geliyomus biraz malim kusura bakmayn attığım de fotgrafdan hangi kabloyu söküp takayim
  3. S

Yani kasanin usbsini kullanmazssn neyinkini kullancamki 1739003958 Klavye mouse rln nereye takcam
  4. S

Hocam kasadaki kirilcak yerlerle cok bi alakasi yok diye dusunuyorum yana sigmiyor sonuc olarak
  5. S

Buyur hocam
  6. S

Boyle oluyor hocam 1738955670 O monitor girislerinin falan oldugu uer yamuk duruyo tamamen bu yuzunden
  7. S

Anakarta ekran kartı sığmıyor anakartim msi b450m a pro max ekran kartim asus 2 fanli rtx 2070 süper kablolarin ustune geliyor ve sigmiyor Bu ikisi birbiriyle uyumsuzmu?
  8. S

1400 2400 dpi fivem vb pvp oyunlarında yeterli olurmu

Arkadaşlar 1400 2400 dpili mouseler ile diğerleri arasinda ne fark var oyun içinde 1400 Azmi kaliyor yani anlamadm tam olarak bu durumu
  9. S

Çözüldü✓ Kapalı

Kapali
  10. S

Çözüldü✓ Kapalı

Kapalı
  11. S

RTX2070S İÇİN EN UYGUN İŞLEMCİ FİYAT OLARAK

Anakarti falanda herseyi toplucam tek ekran kartim var en ucuz sekilde hangi parcalarla toplayablrm yazma sansiniz varmı
  12. S

Bütçem aşırı kısıtlı oyle olmasa 5600 alacaktım
  13. S

Anladım en uygun darbogazi fazla yapmayan islemci bu olur yani
  14. S

Kusura bakmayın hocam simdi belli bi butce demem yanlış olur ikinci el uzerindende alabilirim ben en ucuzlarini soruyorum fazla darbogaz yapmayacak 1736624406 Cok bilgim yok
  15. S

Hocam fiyat olarak en uygun diyorum en uygunu bumu cidden 1736624177 Cevap olarak yazmayi unutmusum bildirim gidiyorsa diye duzeltiyorum forumda yeniyim
  16. S

Rtx2070 süper ekran kartim var ve en uygun işlemciyi arıyorum
  17. S

Laptop wifim sıfırlamama ramen çalışmıyor tikladigimda acilmiyor

Laptopunu sıfırladım ama hala wifi bu şekilde tikladigimda ön on beş sanıye tıklanmiyor ve açılmıyor tekrar denedigimdede aynisi oluyor (konuyu yanlış yerde açtıysam özür dilerim)
Geri