Arama sonuçları: *

• Users: partnership
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. P

LAPTOP İÇİN KULAKİÇİ OYUNCU KULAKLIĞI ARIYORUM ACİL TAVSİYELERİNİZE İHTİYACI VAR

Sesi kendi mikrofonundan mı veriyor? 1765747663 Kablolu kulaklık arıyorum zaten.
  2. P

LAPTOP İÇİN KULAKİÇİ OYUNCU KULAKLIĞI ARIYORUM ACİL TAVSİYELERİNİZE İHTİYACI VAR

Bütçem 1000 1500 arası. Bir tane jbl kulaklık aldım ama mikrofonu aktif edemedim. İade ettim bana öneriniz nedir kafaüstü kesinlikle istemiyorum ağrı yapıyor bende. Migrenimi çıkarıyor.
  3. P

Powerbank önerisi

Maalesef mobilite önemli ve uçuş yapacağım alınmıyor kabine
  4. P

Powerbank önerisi

Kullanıyor musun nasıl performansı telefonunu kaç kare dolduruyor. Telefonun ne?
  5. P

Powerbank önerisi

600 TL ye kadar powerbank önerebilie misiniz? Tercihen Typc ve 22.5 W 20000 mah olması şart
  6. P

İki Lenovo IdeaPad gaming 3 laptop arasında kaldım

1. Ram eklemen sıkıntı olmuyor 2. Ssd de sorun olmuyor Aybı kasanın 1650 ti modelini 2 sene kullandım geçen hafta çaldırdım :) kasko yaptır bak keyfine muadili 23 24 k ısınma sorunu yok kesinlikle ama soğutucu al 200 300 TL başka sorun varsa yaz dostum herşeye hakimim lenovoda. İnsta...
  7. P

25 K Bütçem var monitör dahil edip bu sistem alınır mı?

Şöyle anlatıyim olayı 25 k bütçe var bunun yerine 4060 ti lı bir sistem daha buldum 23 k i 5 12, var ama monitör aut oluyor direkt çok arada kaldım oynadığım oyunlar valorant csgo vs
  8. P

25 K Bütçem var monitör dahil edip bu sistem alınır mı?

İşlemciyi i5 12.th yapmaya değer mi +1500 verip
Geri