Arama sonuçları: *

• Users: aekucukali
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. A

Bilgisayar Mühendisliği İçin Marmara mı Gazi mi?

Gazi köklü bir üniversite olduğundan dolayı amfi olamamsı falan şaşırttı demiştim çünkü üniversite diyince benim aklıma ilk amfi gibi derslikler geliyor yani. Kyk yı tam da dediğin konularından dolayı tercih etmek istemiyorum. Tek artısı insanlarla iletişim kurmaya itiyor olması ama bir yandan...
  2. A

2018 de Gazi Üni ikiye ayrılmış bazı bölümler Hacı Bayram Veli Üni’ye geçmiş. Amfilerin hepside oraya geçmiş. Dersler en erken 8.30 da başlayacak desem 7 de evden çıkış hazırlanmak içinde 6 da kalkış gerekiyor. Ama tabii programları bilmiyorum her gün dersler 8.30 da başlamaz herhalde.
  3. A

M. T. O. K ile tercih yapacağım için sıralamam ikisine de yetiyor. İstanbul da oturuyorum ancak buna rağmen Marmara'nın teknoloji fakültesi'ne gidiş-dönüş ortalama 3 saat sürüyor. Beni şüpheye düşüren etkenlerin başında bu var. Gazi'yi seçersem de KYK'ya gitmek zorunda kalacağım. İlk başta aile...
  4. A

Monster Abra 5 20.3.2 clevo kasa mı?

Evet var ve maalesef fiziksel olarak almak zorundayım.
  5. A

Hazırda 2000 TL indirimde olması ve fiziksel bir şekilde almak zorunda olduğum için bence alınabilir bir cihaz. 34k civarında diğer fiziksel mağazalarda 3050 anca bulunabiliyor eğer bildiğiniz bir laptop varsa yardımcı olabilirsin.
  6. A

https://www.monsternotebook.com.tr/abra/monster-abra-a5-v20-3-2/ Bu laptop u yakın zamanda almayı düşünüyorum. Clevo kasaların ısınma problemleri çıkarttığını biliyorum. Acaba anlayan birisi bu bilgisayarın clevo kasa olup olmadığını söyleyebilir mi?
Geri