Arama sonuçları: *

• Users: yuswishigh
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Y

Obs video kaydı açamıyorum

hocam suanlık boyleydı guncelledım yıne aynı kodlayıcıyı mı degıstırsem?
  2. Y

peki driver güncellemesi için geforce experience yeterlimi manuel olarak guncellemeyı bılmıyorum :(
  3. Y

en kolay nasıl drıver guncelleyebılırım? geforce game ready sürücüsünü güncellesem yeterlimi
  4. Y

hocam ekran kartım kötü değil aslında 4060 birşeyimi bozulmus yanı tam anlamıyorum kusura bakma
  5. Y

yayın açabiliyorum fakat video açarken bu hatayı alıyorum nasıl düzelteblrim
  6. Y

Yardım HITMAN ABSOLUTION OYUNU SORUN

EEEKRANDA GORDUGUNUZ UZERE YENI ALDIGIM HITMAN BU SORUNU VERIYOR VE OYUN TEKRARDAN BASLAT SECENEGINE GELIYOR LUTFEN YARDIM EDERMISINIZ? 1734369338 çözüldü
  7. Y

Msi 3070ti li sistem 30 bin tl ye alınır mı??

Reis bu sistemde 0 mining yapılmıs yani tertemiz bir sistem alınır mı? bu ben sadece bunu merak ediyorum
  8. Y

Nasıl hocam? İmkanı yok hepsinin sıfırının toplamı 30 bin tl? 1694098440 Reis bütün parçaların toplamı 70 bin den fazla ediyor nasıl olabilir?
  9. Y

Merhabalar kendime bir sistem alacagim bu sistem ikinci el fakat 1 yıl kullanılmış temiz bir sistem fiyatı 30 bin tl içeriği şunlar. MSI Mpg X570 Gaming Plus AMD AM4 DDR4 ATX Anakart AMD Ryzen 5 5600X Altı Çekirdek 3.70 GHz İşlemci G.Skill Trident Z RGB 32 GB (2x16) 4400 MHz DDR4 CL19...
Geri