Arama sonuçları: *

• Users: SonOyun
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. S

Corsair H100i Elite Capellix pompa cızırtı sorunu

evet haklısınız hocam, aynı şekilde düşünüyorum.. Soğutucu performansından memnunum gerçekten. Ve biraz araştırma yapınca normal olduğunu gördüm. Kulaklık takınca duyulmuyor bile. Normalde de çok çok rahatsız edici değil. Biraz taktım sanırım. ama pompa montajında vidaları sonuna kadar baya...
  2. S

Cevap için teşekkürler. Hocam şimdi pompa biraz çalıştı, o cızırtı hafif kesildi ama oturduğum yerde yine uğultu var. Sıvı soğutma fanlarına kulağımı yakınlaştırdığımda, fanlardan da dönerken tıkırtı,cızırtı geliyor. Montajı doğdu yaptığımı düşünüyorum. Soğutma da bir sıkıntım yok. Biostan...
  3. S

Corsair sıvı soğutma pompa sesi

konuyu hortlatıcam ama aynı sorunu yaşıyorum şuan, sistem daha yeni ama quiet modda bile rahatsız edecek seviyede ses çıkarıyor.. çözebildiniz mi sorunu? teşekkürler.
  4. S

direk corsair global ile mi iletişime geçeyim değişim için? çünkü bilgisayarı parça parça topladım ve birleştirmesi uzun zaman aldı. sıvı soğutmayı alalı bi 4-5 ay oldu kutusunda duruyordu. Yeni montajladım. Dolayısıyla iade süresi geçti. Nasıl bir yol izleyebilirim
  5. S

hocam ama normal otururken kasadan gelen aktif bir ses var sürekli,sadece fan dönüşünden dolayı hava sesi olması gerekmiyor mu
  6. S

Merhaba arkadaşlar, H100i pompa sesi quiet modundayken cızırtılı çalışıyor. Ses dosyalarını ekliyorum; quiet modda ses sırasıyla quiet-balanced-extreme mod sesleri Özellikle quiet modda çalışırken bu cızırtı sesi normal mi? Sistemi yeni topladım. İlk defa sıvı soğutma kullanıyorum. Benim...
  7. S

XMP açınca frekans değişmiyor

evet bıosu son sürümüne güncelledikten sonra xmp denedim.
  8. S

evet iki farklı profil mevcuttu ve ikisinide denedim.
  9. S

Merhaba yeni bir sistem topladım, Anakartım ASUS Prime Z690-P D4 Wi-Fi. RAM Kingston Fury Beast 3600MHz 2X8. RAM'ı 2'li kit almadım. Tek tek almıştım ama seri numaralarına kadar aynı RAM'lar. ‎Ram seri no: KF436C17BBA/8 Sorun nerede sizce? Anakart 5333 MHz'a kadar destekliyor. Teşekkürler.
Geri