Arama sonuçları: *

• Users: armutkafaHD
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. A

❌İndirim Bitti! SICAKLIĞI AYARLANABİLİR KALEM HAVYA SETİ 127₺

Kargo dağıtımda gözüküyor acaba ptt ne zaman getirir. Veya kargonun konumunu görebiliyo muyuz?
  2. A

Teşekkürler. Elektronik devrelerde lehim pastası kullanılıyormuş lehim pastası olarak ne önerirsiniz
  3. A

hocam seti aldım fakat ilk defa lehim yapıcam/havya kullanıcam erimez matlar varmış onların alternatifi olarak ne alınabilir. Geçici olarak lehim yapıyorken masanın üstüne mukavva vs koysam sıkıntı olur mu? Setin içerisinden çıkan lehim teli ne derece kaliteli ekstra olarak tel almak lazım mı?
  4. A

Yardım Thermaltake S200 TG RGB Fan Kontrolü Nasıl Yapılır

Evet v4. Anakartta ARGB portu olmadığı için reset tuşunu bağladım. Artık renk reset tuşuna basında değişiyor.
  5. A

Yardım Thermaltake S200 TG RGB Fan Kontrolü Nasıl Yapılır

Anakart MSI B760M-P Başlıkta belirttiğim gibi kasa fan rgblerini msi yazılımı üzerinden değiştirmek istiyorum. Nasıl yapabilirim ?
  6. A

Ekran Kartı Frekansı Full

Msi center üzerinden kullanım senaryosu olarak Gaming seçeneğini seçtim sonrasında bir kaç eklenti indirdi bunları geriye sildim. Şuanda ekran kartı saat frekansı 2490Mhz Bellek saat frekansı 8501Mhz de çalışıyor sabit olarak. Msi centerı silip tekrardan kurdum hala değişmedi. Bunu nasıl...
  7. A

Yardım Samsung Smart Monitör M7 Ses Gelmiyor

Merhaba Samsung Smart Monitör m7 modelini satın aldım. Uydu bağlantısı yaptım fakat ses gelmiyor. Youtubedan video açınca ses geliyor uydudan tv kanallarını açıyorum ses gelmiyor. Çözümü var mıdır? Harici hoparlör vs bağlamadım
  8. A

hangi monitörü tercih etmeliyim?

Hocam nakit olarak alabilirsem alırım ama büyük ihtitmallen taksit olarak alıcam ve gaminggen de taksit seçeneklerinde vade var o yüzden alamam vatanda da var aslında ama stok sadece karabükte kalmış aynı modelin
  9. A

Gidebilirsem AOC alırım hocam, 24GN65R-B alınır ama ifyatını haketmiyor diyorsunuz anladığım kadarıyla. Nakit olarak alamayacağım büyük ihtimallen taksit olarak alıcam, vadesiz oalrak almak istiyorum, şimdi baktım itopya ve gaminggen de maalesef vade koyuyor, itopya da sadece ziraatinkine vade...
  10. A

Hocam 24GQ50F-B UltraGear da olmaz diye düşünüyordum, teşekkürler cevabınız için. edit: 24GN65R-B yazıcaktım pardon.
  11. A

Kullanma amacım yazılım ve oyun oynamak. Baktıklarımdan hangilerinin sorunulu model ve sorunu olmayan modelleri belirtirseniz sevinirim.(itopya'ya gider miyim bilmiyorum oradan monitör önerisi yapacaklar yine de oradan da önerebilirsiniz model belki giderbilirim.) IPS modeller...
  12. A

ACER Nitro AN515-58 Kronik Sorunu var mı?

evet ama zam yapmışlar :( güncel fiyatı şuanda 33k
  13. A

ACER Nitro AN515-58 Kronik Sorunu var mı?

ACER Nitro AN515-58 Bu laptopu almaya karar verdim. Kullanan kişiler önerir misiniz bu fiyat bandında? Laptopta kronik sorunlar var mıdır(ısınma sorunu) gibi
Geri