Arama sonuçları: *

• Users: aykup
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. A

Çözüldü✓ Türknet VALORANT ping sorunu

hocam bu konularda bilgim yok ve tecrübesizim her yolu denedim olmadı normal bir insan olarak problemin turknetten kaynaklandığını düşündüm ama kablo çözdü işimi, ayrıca dükkanda interneti tek başıma yalnız kullanıyorum başka biri kullanıp yavaşlatamaz. sıkıntı yok çözdüm problemi ilginiz için...
  2. A

arkadaşlar modemden bilgisayarıma ethernet kablosuyla interneti bağladım, sabit 5 ms ile ping yükselişi olmadan oyunumu oynayabiliyorum şu an. Kablolu bağlantıyla bu problemi çözdüm fakat kablosuz bağlantıyla oyun oynayamamak da üzücü ve bu çağda saçma bir şey gibi geliyor.
  3. A

merhaba. türknet müşterisiyim 75mbps download 15mbps upload hizmeti aliyorum. valorant oynarken pingim normalde 7ms olmasi gerekiyor fakat her 20 saniyede bir pingim ani olarak yukseliyor ve 250ms oluyor 3 saniyeligine. bu durumda ben ağ hatasi aldigim icin asla oyun oynayamiyorum. kendi...
  4. A

G-SYNC olmasa problem yaşar mıyım?

anladım ya ucuz şekilde halledemeyeceğim bu işi, şu üründen alacağım 24inç 240hz 1ms G-SYNC de var IPS panel ama biraz tuzlu bir fiyat, yapacak bir şey yok almışken bi tık iyisini alayım...
  5. A

VA panel olduğu için ghosting sorunu yaşanabilir diyorlar, sizce farklı bir modele mi göz atmalıyım monitör konusunda? ne düşünüyorsunuz
  6. A

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08897N6HB/ref=ox_sc_act_title_2?smid=A1UNQM1SR2CHM&th=1 buyrun ürünün linki, ben G-SYNC göremedim
  7. A

Merhabalar sistemim şu şekilde; ekran kartı: RX 6600 8GB işlemci: ryzen 5 3600 monitör: Asus Tuf 144Hz G-sync & Freesync 24inç IPS PANEL ekran kartımı RTX 4060'a, işlemcimi Ryzen 5 5600'a, ve monitörümü de AOC C27G2ZE VA PANEL 240hz 27inç'e yükseltiyorum fakat monitörde G-SYNC & adaptivesync...
  8. A

Yardım Ryzen 5 5600 ve RTX 4060 parçaları B450M-K II Anakartı ile uyumlu mudur?

çok teşekkürler deneyeceğim
  9. A

Yardım Ryzen 5 5600 ve RTX 4060 parçaları B450M-K II Anakartı ile uyumlu mudur?

Merhabalar sistemimde B450M K-II anakartı kullanıyorum Ryzen 5 3600 işlemcim ve RX 6600 ekran kartım var, direkt işlemcimi Ryzen 5 5600'e yükseltmek ve ekran kartımı RTX 4060'a yükseltmek istiyorum anakartta bir uyum problemi yaşanır mı? yapmam gereken bir işlem var mıdır? yoksa direkt takıp...
Geri