Arama sonuçları: *

• Users: Velasagun
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Velasagun

🔥İndirim Maylo 3 Katlı 32'li Tuvalet Kağidi 159₺🔥

Sanırım fiyat yükseltmişler ama 2 al 1 öde sayesinde yine avantajlı oluyor. Alternatif olarak Maylo 3 Katlı Kağıt Havlu 12'li bakabilirsiniz. Rulo başına hem avantajlı hem de kampanyayla ekstra avantajlı geliyor.
  2. Velasagun

Pepsi, İçecek ve Cipslerde 4 al 3 Öde [Amazon]

Ben çok uzun zamandır Doritos, Lay's ve Ruffles tüketmiyorum. Boykot falan ile ilgim yok. ŞOK'un veya A101'in fason üretim cipsleri bana yetiyor. Pringles değil sonuçta bu. 2 katı para vermektense bu çözüm çok daha ideal. Birebir karşılaştırmada fiyat zincir marketlerde bulunabilecek fiyatlara...
  3. Velasagun

Pepsi, İçecek ve Cipslerde 4 al 3 Öde [Amazon]

Cipsler pahalı maalesef. Lipton Ice Tea dışında içecek kalmamış indirimlerde. Pepsi Max yakalasaydık iyiydi.
  4. Velasagun

🔥İndirim 24 Adet Zeytinyağlı Hacı Şakir sabunu 372 TL 🔥

Sanırım satıcı uyandı mevzuya ve paketi değiştirdi. Şu an ürün 4x200 gr X2 olarak gözüküyor. 4 al 3 öde kampanyasına sokamıyorsunuz ürünü. Sokabilmek için yukarıdaki üründen 4 paket almak gerekli. Bu durumda şöyle bir manzara çıkıyor karşımıza: 32 adet Hacı Şakir Hamam Keyfi Geleneksel Saf Sabun...
  5. Velasagun

🔥İndirim Elidor & Clear & Dove & Vaselin Bakım Ürünlerinde Fırsat

Sanırım aranan bağlantı: https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/elidor-clear-dove-vaselin-bakim-urunlerinde-firsat
  6. Velasagun

🔥İndirim Veet Men Tüy Dökücü Krem Erkeklere Özel 147TL

Kürt kılını bilmem olan düşünsün. Vücut kılları aşırı sert olan biriyim. Bunun koltuk altı versiyonunu kullanıyorum. Normalde 1-2 krem sıkımı yeterliyken bana yetmiyor 2-3 kez sıkmam gerekiyor. Bir başka ifadeyle daha fazla kullanmak gerekiyor. 200 ML tüp normal şartlarda 10-12 kez yetecekken...
  7. Velasagun

Solo Bambu Tuvalet Kağıdı 40'lı Sepette 209,87 TL

Maalesef piyasadaki fiyatından sadece 0,0032 kuruş daha ucuza geliyor. 120'li hali 629,99 TL'ye satılmakta.
  8. Velasagun

❌İndirim Bitti! Rexona Men Roll On Deodorant Quantum Dry 50 ml 3X Alımda Adet 49TL

Sanırım firma maksimum alımı 2 ile sınırlandırmış artık. Bu sebeple indirimden faydalanılamıyor. Bir başkası da kontrol ederse iyi olur.
  9. Velasagun

🔥İndirim 🔥 🔥 Privacy Erkek Deodorant Sprey 3 x 150 ML 109TL 🔥 🔥

6'lı daha uygun fiyatta değil mi? 260 TL, kuponsuz 44 TL'ye geliyor tanesi. Kupon uygularsanız biraz daha düşer elbette. https://www.n11.com/urun/privacy-addiction-erkek-sprey-deodorant-150-ml-x-6-2336055?magaza=evyapshop
  10. Velasagun

🔥İndirim Milka oreo bar tanesi 7 TL çök çök çökkk!!!

Tartışmaya dahil olmayacaktım ama dayanamadım. Şu ürünlerin bir listesini yapın size zahmet ve bana tam olarak alternatif verin vallahi billahi 1 liraya bile düşse alternatif yerli ürünü alacağım. Ariel'in karşısına kimi koyacaksın? Kosla'nın karşısına kimi koyacaksın? Pantene'nin Dove'un...
  11. Velasagun

🔥İndirim Abdurrahman Tatlıcı Tadıbu Kakaolu Fındık Ezmesi 2 x 330 G 142TL

Paylaşım için teşekkürler ancak kod sanırım devre dışı. Alternatif kupon kodu var mıdır? Düzeltme: Tekrar deneyince kod çalıştı. Alternatif koda gerek yok.
  12. Velasagun

🔥İndirim 6 Adet Evony Antibakteriyel Sıvı Sabun 109₺🔥🔥

Birim fiyat olarak bakarsanız uygun gözüküyor ama litre fiyatına fazla para ödemiş oluyorsunuz. Matematiğim muazzam iyi değildir ama iyi hesap yapmanızı öneririm. Ürünler 300 miligram ve 6 tanesini 109,70 TL'ye alabiliyorsunuz. Bir başka ifadeyle 1.8 litresine 109,70 TL veriyorsunuz. Ancak aynı...
  13. Velasagun

Öneri MSI A620 AM5 Anakart + 16 GB DDR5 RAM + MSI 1 TB SSD - 4932 TL - Newegg

Sırf size yanıt verebilmek için foruma üye oldum. Yorum yapmak için mi yorum atıyorsunuz siz paylaşımlara anlamadım. Başlıkta üç tane ürün var ve sizin yorumunuz "anakart Amazon'da 200 TL daha pahalı gereksiz" şeklinde. Sizce başlığın amacı sadece anakart mı? MSI PRO A620M-E AM5 - 2.950 TL TEAM...
Geri