Arama sonuçları: *

• Users: selimdiskaya
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. S

🔥İndirim Getir Yemek 50TL indirim kodu

Teşekkürler
  2. S

Çözüldü✓ Yurtdışı telefon kayıtı?

Merhaba arkadaşlar babama yurt dışından iPhone 15 Pro Max geldi. Pasaporta kayıt ettirmek istiyoruz kayıt etmek için yurt dışına çıkmamız gerekiyor mu?
  3. S

razer deathadder v2 x hyperspeed hakkında yardım

Normal pilini deneyip güncelleyeceğim 1dk 1697107839 Şarj edilebilir pil takınca böyle oluyor Normal Pilini takınca ise böyle oluyor
  4. S

razer deathadder v2 x hyperspeed hakkında yardım

Mouseyi alırken 2100 Mah GP ReCyko Şarj edilebilir pil setini aldım bu pilleri takınca hala razer uygulamasında low battery uyarısı veriyor ve sürekli kırmızı ışık yanıyor bunu nasıl düzeltebiliriz başına gelen var mı ?
  5. S

2. SSD takmak istiyorum ek sata bağlantı kablosuna ihtiyacım var mı?

Nasıl emin olabiliriz ki ssd alacağım takarken zorluk yaşamak istemiyorum
  6. S

2. SSD takmak istiyorum ek sata bağlantı kablosuna ihtiyacım var mı?

Başlıkta da olduğu gibi 2. bir sata SSD takmak istiyorum lakin ek kablo almama gerek var mı bilmiyorum yardımcı olur musunuz Sistemimde bulunan anakart ve psu; Gigabyte h470m k ve Msi Mag A600DN 600w 80 Plus
  7. S

discordda garip bir ekran?

Bende yine gitti sanırım genel bir sorun
  8. S

yeni 10dk falan önce oldu
  9. S

Bende de aynı ekran vardı bir süre sonra kendi kendine düzeldi tam olarak buraya konu açmaya geliyordum
  10. S

❌İndirim Bitti! 🔥🔥Hepsiburada 11250 vp nays ile 517 lira 🔥🔥

Arkadaşlar ben 5500 VP almıştım teslim edildi
  11. S

❌İndirim Bitti! Hepsiburada üzerinden Valorant VP İndirimi

450 TL olandan aldım ve kullandım
  12. S

Merhaba Durmalayden alışveriş yapan var mı?

bu versiyonu mağazada göremedim ve üstelik ucuz aktifleştirirken herhangi bir sıkıntı olurmu ki ? 1695213410 satıştan kaldırmışlar şansa bak, cevabınız için teşekkür ederim.
  13. S

Merhaba Durmalayden alışveriş yapan var mı?

Merhaba minecraft satın almak için dolaşıyordum ve bu siteyi gördüm alışveriş yapan oldu mu hiç buralarda güvenilir mi? https://www.durmaplay.com/tr/store/minecraft/buy/windows-10-edition?gclid=Cj0KCQjw3IqSBhCoARIsAMBkTb2YXZ5fgkIMD4XMnIFEPv65R_pNFHLFSdCwwXhX19915F6FrkisBDEaAkkHEALw_wcB
  14. S

James Donkey 7,11 Işıkları bilgisayar kapalıyken yanmaya devam ediyor

Başlıkta belirttiğim kulaklığa sahibim, bilgisayarımı kapatınca ışıkları hala yanmaya devam ediyor nasıl kapatabilirim
  15. S

Çözüldü✓ i5 11600kf ve stok intel fan

yardımlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar, işlemci elime ulaşırsa sıvı soğutma için bir süre yatıracağım sonra kullanacağım
  16. S

İşlemciyi 1, 2 ay yatırıp yukarıda diğer arkadaşın dediği gibi sıvı soğutma daha mantıklı geldi (ciddi, yanar) dediği için korktum açıkçası.
  17. S

İşlemciyi aldıktan sonra net olarak 0 bütçem olacak sanırım aldıktan sonra 1 ila 2 ay işlemciyi mecburi yatıracağım
  18. S

Minimum 240mm derken,? daha düşük bir mesela 140mm yeterli olabilir mi çünkü overclock yapmayacağım veya herhangi bir şey
Geri