Arama sonuçları: *

• Users: dogukankrgln
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. D

🤩PCH SMOKİN 4060 SİSTEM 15999TL🤩

Hocam ben de mağazadan almıştım benim sistem bugün geldi aradılar korkma gelir seninkide
  2. D

Şimdi düşününce sorun çıkacağını pek sanmıyorum merkezden geliyormuş zaten parçalar merkeze göre takip edip vermişlerdir sistemi yoksa satışa izin vermezlerdi birçok insan alamamış o yüzden
  3. D

umarım bir sıkıntı oluşmaz da erkenden alabiliriz sistemi heyecanla bekliyorum aramalarını. Size tahmini kaç gün içerisinde ulaşacağız dediler ?
  4. D

yok benden mail bile almadılar sadece telefon numaramı aldılar ve makbuz verdiler size ulaşacağız diye
  5. D

Ben bu sistemi aldım da herhangi bir mail gelmedi. Makbuzu ve numaramı aldılar size ulaşacağız dediler herhangi bir sorun olmaz değil mi alan varsa da önceden tahmini hangi gün alabilirim
  6. D

20-21k fiyat bandında en iyi sistem sizce bu mudur?

https://www.gencergaming.com/pch-aim Şu sistemi almayı düşünüyorum fakat amd ekran kartlarına karşı bir ön yargım var. Fps olarak 3060ti ile hemen hemen denk olduğunu ve daha f/p olduğunu biliyorum fakat yazılımsal olarak hala eski sıkıntıları var mı, güncelleme alıyor mu bunu merak ediyorum
  7. D

🔥 DONANIM ARŞİVİ G9 - RTX4060ti SİSTEM ÇIKTI!

2024'e çok bırakmak istemiyorum ya dolardan dolayı büyük ihtimal 20k altı 4060'lı sistem kalmayacak
  8. D

ya 20k altı sistem almam gerekiyor bu tam istediğim gibi ama kasım sonuna doğru alma imkanım olcak hatta aralık gibi olursa benim için çok daha iyi umarım olur 4060'lı veya 3060ti'lı bir sistem
  9. D

ben bunu kaçırıcam kasım gibi başka fiyat performans sistemler olcak mı acaba
  10. D

25-30k arası bir gaming laptop önerisi

30k üstüne çıkamam maalesef
  11. D

25-30k arası bir gaming laptop önerisi

başlıkta belirttiğim gibi 25-30k bütçe arasında bir laptop alacağım. Kafamda monster gibi markalar takıldı insanların eleştirdiği kadar ısınma problemi, ses sorunu falan var mı yardımcı olursanız sevinirim
  12. D

ASUS Prime B450M-K II İLE Netac N535S 480GB SSD Disk uyumlu mu ?

bu anakartla ssd disk uyumlu mu acil cevap alırsam çok sevinirim
Geri