Arama sonuçları: *

• Users: berats
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. berats

Yeni Aldığım Sistemi Değerlendirir Misiniz?

61 bin bile bütçemi zorlamışken bu daha fena
  2. berats

Sağol hocam gerek yok artık gelir bilgisayar yakında
  3. berats

Ramler kötü cl40 5600, m2 okuma yazması benimkinin yarısı, anakartta 2.m2 girişi yok ve benim sistemimde olması gereken en önemli şeylerden Ek olarak psu 600 watt geliştirmeye açık değil ben sistemimi ileriye dönük topladım. Ve fiyat olarak kendimi zaten ultra zorladım
  4. berats

Teşekkür ederim hocam doğru söylüyorsunuz
  5. berats

tek tek toplarsam 4k daha ucuz oluyor sadece bu zamanda da o 4 k ile sadece m2 yükseltilir
  6. berats

Onu biraz geç öğrendim de umarım sorun yaşamam zaten pc hep akım korumalı prizde kulanacağım
  7. berats

biliyorum ama com daha ucuz bu yüzden comdan alışveriş yapmalı mıyım
  8. berats

Şuan akakçeden aynı parçaları tek tek heapladım 4.194 TL zarardayım bu parayla max 1 tb m2 olurdu ama toplarken verebeileceğim zarar riski için değmez mi bu para. Birde kazık falan demişler. Evet hayatsız gibi indirim sitelerinde 1 2 ay koşsam belki 10 bin lira daha ucuza alabilirdim ama dedim...
  9. berats

Teşekkür ederim hocam. Aslında parça parça indirimlerle almak aklımda vardı toplardım da ama hani o kadar para verdikten sonra bir şeyde hata yaparsam çok sıkıntı olur dedim birde kablolamayı düzenli yapmak benim için işkence hazır olsun dedim aceleyle de bu kadar oldu.
  10. berats

Teşekkür ederim hocam varsa eğer monitör önerisi lazım. Birde amazonu ufak tefek şeylerle denemeye başlamalıyım sanırım ama amazon com dan mı almalıyım tr den mi.
  11. berats

birde yeni fark ettim amazondan alışveriş hiç yapmadım hep bi çekincem var yani amd ekran kartı istesem bile amazondan almazdım
  12. berats

hocam amd ekran kartı istemiyorum ısınamıyorum yoksa daha ucuz tabiiki ve aldığım sistemdeki okuma yazmanın hızlı olması önemli 500 bilerek tercih ettim 250 de elimde var onu takacağım bana hayli hayli yetiyor olmadı ilerde uyguna düşürürsem ssd veya hdd alırım
  13. berats

Hocam bunu 61 bin için mi diyorsunuz
  14. berats

Bu paraya daha iyi bir sistem atabilir misiniz hazır sistem şeklinde
  15. berats

Amd ekran kartı bozar. Bende çok düşündüm 1788593717 Evet ondan haberim vardı da böyle olsun istedim hem mhz de daha yüksek diğerlerinden
  16. berats

Teşekkür ederim hocam maddiyat hariç sıkıntı yoksa güzel
  17. berats

Kendim toplama işine girmek istemedim beklemek de bu zamanda mantıklı gelmedi Çünkü elimdeki bilgisayarı sattım 1 haftaya gidecek bu yüzden de hızlı olmam gerekti
  18. berats

hocam 4 puanı nerden kırdınız bunu da bilirsem dikkat ederim sonrasında
  19. berats

Hocam birkaç gündür tüm sitelerde araştırıyorum ama ortalama olarak bu fiyatları gördüm aslında. Birde özellikle anakartta çift m2 slotu aramam her seferinde fiyatı 60 ın üzerine çekti.
  20. berats

Sistemi bu gece incehesap.com dan aldım 3 taksitli şekilde 68.000 TL ye geldi sizce nasıl fiyatına göre. Birde monitör alacak param kalmadı 😔. Kendimi zorlayarak da olsa birkaç bine alabileceğim SIFIR monitör önerebilir misiniz?
Geri