Arama sonuçları: *

• Users: ademsrbyk
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. A

Çözüldü✓ Anakarttan CSm kapatmak sıkıntı yaratır mı?

Bios moduna eski yazıyor hocam
  2. A

Hocam tekrardan rahatsız ettim k.bakma ama aynı sisteme sahip abimde CSM kapatınca windows normal şekilde açılıyor ben kapatınca biostan başka yere girmiyor bunu nasıl düzeltebilirim.
  3. A

Tamamdır teşekkürler hocam
  4. A

İyi günler arkadaşlar win 11 kurmak için asrock a520m hvs anakartından csm yi kapatmam gerekiyor bu bana sorun yaratır mı ?
  5. A

Çözüldü✓ Radeon rx 6600 performans sorunu

Deneyeceğim teşekkürler
  6. A

Teşekkürler hocam 1695130235 XMP ayarlayıp ramler 3200mhz oldu fakat dediğiniz 2. Kısım ne onun hakkında bir fikrim yok.
  7. A

yok bu tür konularda yeniyim nasıl yapabilirim ?
  8. A

Hocam birdu şunu farkettim ram 3200mhz olmasına rağmen görev yöneticisinde 2400 gösteriyor bu durum normal mi ?
  9. A

R5 5500 3200mhz 2x8gb ram Asrock a520-hdv Asrock rx 6600 challenger 8gb Evet radeon software programını kurdum fakat bios tarafına bakmadım daha güncelleme alıp almadığını bilmiyorum. Garibime giden tarafını low ve high arasında neredeyse hiçbir fark yok.
  10. A

İyi günler ekran kartını yeni aldım fazla oyun deneme şansım olmadı ama inceleme videoları izlediğim fps değerlerinin hiçbirini alamadım bide oyunu yüksek değerlerede alsam aynı fps düşük değerlerede alsam aynı fps veriyor bu olayı pek anlamayadım
  11. A

Çözüldü✓ DA C5 hazır sistemi aldım acil yardım

Başka bir güç kablosu kullansam bir sıkıntı olur mu peki
  12. A

Zaten 10 günde kargoladılar oda yanlış geldi allah bilir ne zaman gönderirler 1695054966 Normal şartlarda direkt kutudan çıkıyor demi bı arada psu kutusu gelmedi
  13. A

İyi günler arkadaşlar sistem yeni geldi ama güç kablosu çıkmadı kasanın içene falan mı koyuyorlar bulamadım bir türlü.
  14. A

Çözüldü✓ 500 - 800 TL arası kulaklık önerisi

Hocam mikrofonu nasıl peki şimdilik tek önemli konu o benim için fazla ses bozukluğu oluyor mu ?
  15. A

Çözüldü✓ 500 - 800 TL arası kulaklık önerisi

Konuda da belirttiğim gibi 500 - 800 tl arası bir bütçem var kablolu kulaklık arıyorum zaten aman aman bir kulaklık olmayacağının farkındayım tek beklentim mikrofunu biraz iyi olsun dc de falan cızıltı sorunu olmasın yeterli . Model olarak da monster pusat lite modeline baktım fena değil gibi.
  16. A

Çözüldü✓ Thull Tg 238c monitör

Teşekkürler hocam bakacağım
  17. A

Çözüldü✓ Thull Tg 238c monitör

İyi günler arkadaşlar konuda belirttiğim gibi thull tg 238c modelini 3200 tl ye aldım f/p açısından nasıl iyi midir sizce . Bide genelde herkes ölü piksel veya ghosting yok demiş bu olaylardan fazla anlamadığım için bu ölü piksel ve ghosting olayı modelle mi yoksa ürünlemi alakalıdır ? Yani bir...
  18. A

Yardım Gençer gaming Rezilliği Bilgisayarimi iptal edin

Hocam bende da-c5 modelini senden bir gün sonra aldım benimde aynı sıkıntı var monitör vs. Diğer ekipmanlar hazır kasa hala elime ulaşmadı . Senin ki kargolandı mı son durum nedir ?
Geri