Arama sonuçları: *

1. A

Samsun ssd sahte mi?

Ne yapmalıyım hocam. Sabahtan beri araştırıyorum ne yapacağımı bilmiyorum.
  2. A

Samsun ssd sahte mi?

bu çıktı hocam 1704534227 hocam şu durum kafamı çok karıştırdı. Üstteki kutudaki seri no alttaki ssd deki
  3. A

Samsun ssd sahte mi?

kusura bakmayın o kadar bunaldım ki hepsiburada yazmışım. evet trendyoldan aldım
  4. A

Samsun ssd sahte mi?

Vatan Bilgisayar'dan trendyol ile Samsung 870 EVO 500GB SSD aldım. HDD kutusu ile laptopuma bağladım. Dısk yönetiminden SSD'yi tanıttım ancak SSD'nin içine bir şey atmaya kalktığımda veya SSD ile bir şey yapmaya çalıştığmda (yanıt vermiyor) ibaresi çıkıyor. Disk bağlı olmasına rağmen kendi...
  5. A

Bilgisayara yeni ram taktım ama takmadım gözüküyor

xmp ne oluyor ve alakası ne
  6. A

Laptop için aldığım yeni ram sistemde gözükmüyor

Aynı sorundan muzdaribim çözebildin mi?
  7. A

Yeni RAM'i bilgisayar görmüyor

Benim laptopta 4gb ram vardı onu cıkarıp 8gb ram taktım. Sistem bilgisi ve biosta hala 4gb olaraj görünurken CPU-Z'de 8gb olarak görünüyor. Çözümünü hiçbiryerde bulamadım.
  8. A

Bilgisayara yeni ram taktım ama takmadım gözüküyor

Benim laptopta da 4gb ram vardı onu çıkarıp 8gb taktım sistem çalıştı ancak sistem bilgisinde hala 4gb olarak gözüküyor. CPU-Z uygulamasında isd 8gb gözüküyor. Nasıl çözerim bilginiz var mı?
  9. A

Yeni takılan RAM sistemde gözükmüyor

Evet tek slot var
  10. A

Çok eski değil 3-4 yıllık cihaz. Ram'i laptopun özelliklerini araştirarak almıştım. Elimdeki laptop max 8gb ram destekliyor. Bende 8gb taktım.
  11. A

Laptopta 4gb ram takılıydı. 4gb ram çıkartıp yerine yeni aldığım 8gb ram taktım. Bilgisayar sorunsuz çalıştı ancak sistem bilgisine girdiğimde ram hala 4gb olarak gözüküyor. CPU-Z programında ise 8gb gözüküyor. Sorunu bir türlü çözemedim.
Geri