Arama sonuçları: *

• Users: ErAhmet
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. E

60 bin tl bütçe ile bir telefon arıyorum

xiaomi 12t pro
  2. E

Xpg lancer 2x16 gb 5200mhz ramlerin rgb ışıklandırması varmıdır ?

nternette yeterli sonuç bulamadım. Kendi yazılımını indirdim ve bağlantı hatası verdi. Bir kablosumu var acaba anakarta takmam gereken. Fikir sahibi arkadaşlar lütfen yardımcı olabilir misiniz? 1695633293 Bu modelin aynısı...
  3. E

Namazı Türkçe sure ile okumak olur mu?

Bir ilahi kitap aynı anda bütün milletlerin dilinde gönderilemeyeceğine ve peygamber aynı anda bütün milletlerden çıkamayacağına göre bir dilin ve kavmin seçilmesi aklen zaruridir
  4. E

Kur’an’ın kendisine vahiy olarak indiği peygamberin dili Arapça idi. Bir insan olarak Hz. Muhammed (a.s.m)’e Kur’an başka bir dilde inseydi, elbette onu anlayamayacaktı. Tebliğ ve teybinle/açıklamakla görevli olan peygamberin anlamadığı bir kitabı başkasına tebliğ ve açıklaması mümkün olabilir...
  5. E

Kur’anın hakiki tefsirini yapan, doğru manasını veren, ancak onun muhatabı olan Muhammed aleyhisselam ve Onun hadis-i şerifleridir. Bu hadis-i şerifleri de, ancak Eshab-ı kiram ve müctehid imamlar anlayabilmiş, Müslümanlar da bu âlimlerin anladıklarına uymuştur. Şu halde, Kur’andan ve hadisten...
  6. E

Arapça’dan başka bir dil ile kıraati yerine getirmek caiz değildir. Yani Kur'ân'ı başka bir dile çevirip namazda o dil üzerine okumak, caiz değildir. Çünkü Kur'ân Allah (C.C.) sözüdür. Her kelime ve cümlesi bir nice mana ve hikmetlerle doludur. Kur'an-ı kerim, yalnız Türkçeye değil, hiçbir dile...
  7. E

Eris Varyantı Virüsüne Mi Yakalandım?

Çok zor. Bir daha kapanmaya gidileceğini hiç sanmıyorum
  8. E

Eris Varyantı Virüsüne Mi Yakalandım?

Kardeşimde de aynı durum söz konusu. Virüs hızla yayılıyor bence
  9. E

Çözüldü✓ DA-c6 hazır sistem eleştirisi

Klavye mouse pad vb şeyler de aldım 36k 1694972339 Umarım sapasağlam ulaşır elime
  10. E

4 slota gerek yok bence 2x16 takar geçerim fazlasıyla yeter bence. Fps oyunları oynuyorum sadece. 3 fanlı modeli
  11. E

Kasa fanları yavaş dönüyor

Hızını yükseltmem için ne yapmam gerekir
  12. E

Yok değiştirmedim. İş görür bence ana kart
  13. E

Ekran kartını değiştirdim 7800xt 16gb modelini seçtim. Kasayıda game power warcry 6 ile değiştirip sipariş verdim. O iş sakat maalesef girmem
  14. E

Ana Konu 💥 GELDİ D.A. İMZALI F/P KRALI DDR5 SİSTEM GELDİ 💥

Bu ürünü satın aldım ve sisteme GamePower WARCRY ATX 6 kasayı ekledim ve sipariş verdim. Sonradan farkettim ki güç kaynaksız kasa yazıyor. Hazır sistemde 650watt psu var. Şimdi bu kasayı aldığım için Psu kullanmama gerek yok mu?
  15. E

GENÇER GAMİNGDEN ÜRÜN ALINIR MI?

1 yıl garanti seçeneğini seçtim. Umarım çıkmaz. Teşekkürler
  16. E

Yanıtın için teşekkür ederim. Bende o seçeneği seçtim. İçim ferahladı biraz sağolun. Bekleyip göreceğiz.
  17. E

Çözüldü✓ GamePower WARCRY ATX 6

Dün satın almış olduğum sisteme bu kasayı ekledim ve sipariş verdim. Sonradan farkettim ki güç kaynaksız kasa yazıyor. Hazır sistemde 650watt psu var. Şimdi bu kasayı aldığım için Psu kullanmama gerek yok mu?
  18. E

Yeni çıkan hazır sistemi satın aldım. Forumda ve youtube yorumlarında sitenin sıkıntılı olduğunu kargonun çok geç geldiğini kesinlikle alışveriş yapılmayacağını yazan yorumlar okudum. İçime bir kuşku düştü. Sistemide biraz özelleştirip 37k gibi bir tutar ödedim. Sizce iade etmeli miyim.?
  19. E

Ana Konu 💥 GELDİ D.A. İMZALI F/P KRALI DDR5 SİSTEM GELDİ 💥

Satın aldım. Umarım 1 hafta içinde gelir 1694955967 Kaç günde gelir ortalama 1694956281 Kargoya verildimi
  20. E

Ben satın alabildim ama araştırmadan aldım. Kargo ve destek sorunu yaşayan bir çok insanın yorumlarını gördükten sonra moralim bayağı bozuldu. Sizce iptal etmelimiyim
Geri