Arama sonuçları: *

• Users: lgendsh
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. L

Asus B550-F anakartında SVM modu açılmıyor

Merhabalar tekrardan sorunu sonunda çözdüm aynı sorunu yaşayan arkadaslar olur ise şöyle yapsınlar BIOS üzerinden AMD CBS > IOMMU disable veya enable (bu ayar normalde auto olarak görünüyor) yaptıktan sonra svm modu açsınlar ardından sorun çözülüyor iyi forumlar
  2. L

evet UEFI kurmuştum ve bazenleri açılıyor mesela dün SVM modu açtım ve açıldı sorunsuz bir şekilde kullandım bugun tekrar bilgisayarı açtığımda tekrar tekrar kendini yeniden başlattı ve svm modu kapattığımda normal bir şekilde açıldı @Emmree 1695208252 sorunu sanırım anladım bilgisayarı yeniden...
  3. L

ama şimdi yine aynı osrunu yaptı boot edemiyor windows'u
  4. L

BIOS güncel durumdaydı ancak sorunu bugün çözdüm. Çözümü şu şekilde powshell'i yönetici olarak açıp şu komutu uyguladıktan `BCDedit /set hypervisorlaunchtype Off` sonra yeniden başlatıp tekrar SVM modu etkinleştirdim ve sorunum çözüldü.
  5. L

Merhaba Asus B550-F anakartını aldım ve montajını yaptım BIOS şuan güncel durumda sistem'de sanallaştırma özelliğini açmak için SVM modunu açıyorum kaydedip çıktığımda sistem sürekli olarak kendini yeniden başlatıyor svm modu kapattığımda normal bir şekilde tekrar çalışmaya başlıyor. bu sorunu...
Geri