Arama sonuçları: *

1. P

Merhaba bilgisayarım iyi midir? ve değeri şuan nedir

Sistem baya iyi de keşke 3070ti olmasaymış. İşlemcinin yanında çocuk gibi kalmış
  2. P

Hazır aldığım sisteme takılan fanlar bir garip

Herkese merhaba, sistemi alalı 3 ay falan olacak ve köşeye biraz para atınca kendime 3 adet fan alayım daha güzel gözükür dedim. Hazır bakmışken kasanın kablolama yapılan yeri açtım karşıma çıkan şey çok komiğime gitti. Kasam: GameBooster GB-F3105B pckolik teknisyenleri fanları (biraz)...
  3. P

Çözüldü✓ Kasamın tüm fanları içe üflüyor

Hallettim sağolasın
  4. P

Çözüldü✓ Kasamın tüm fanları içe üflüyor

Merhabalar, toplama pc aldım önde üç yukarıda 1 (sıvı sogutmanin) ve arkada da 1 adet fanim var ve hepsi içeriye üflüyor. Bunların yönlerini değiştirmem gerekir mi? İşlemcim Ryzen 5 5600 oyunlarda 60 derecelerde geziyor
  5. P

Forza Horizon 5 araç yükseltme

cidden teşekkür ederim oldu
  6. P

bir şekilde hatırlarsan geri yazmanı beklerim 100 krediye mal oluyor s1e getirmek :(
  7. P

Arkadaşlar selam, ben forzada s1 tier bir araç aldım ama yükseltmelerine bakmak için girdiğimde burası kilitli kaldırmak ister misin diye sordu evet dedim ve arabam C seviyeye düştü. Geriye alma yolu vs var mı yeniden satın almamı istiyor oyun saçma bir şekilde. Çok hakim değilim forzaya...
  8. P

🔥İndirim MSI G274QPX 27'' 2K 240 Hz IPS Monitör

pc de kullanıyorum ps5 için bir şey demem doğru olmaz
  9. P

🔥İndirim MSI G274QPX 27'' 2K 240 Hz IPS Monitör

Daha uyguna Gigabyte G27Q-EK aldım ben amazon üzerinden hzsi 144 sadece ve mükemmel bir monitör ölü piksel ve ghosting sorunu yok
  10. P

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600 soguturmu

aynı sistemi özelleştirerek aldım işlemciyi pbo ve curve all cores modunda oto oc yaparak kullanıyorum işlemci 60 derecelerde geziniyor yük altında sıkıntısı yok soğutucunun al kullan
  11. P

RTX4060Ti - Ryzen 5 5600 overclock yapmalı mıyım?

bf 2042 de 55-65 derece diğerlerinde de böyle
  12. P

PowerBoost NOBLE 120 Sıvı Soğutma kullanıyorum işlemcim baya serin. FPS oynuyorum arada CS2 ve Valo
  13. P

Sistemin yetmediği durumlarda kullanmak mı mantıklı oluyor bu durumda?
  14. P

Sistemlerden 6800,7700xt veya 4070,7800xt

4070 Alıp Dlssin yeni teknolojisiyle performansını arttırabilirsin
  15. P

Arkadaşlar selam, işlemcimi Ryzen Master üzerinden pbo ve curve optimizer all modes üzerinden otomatik oc yapıyorum diğer ayarlarıyla hiç oynamadım yanlış bir hareket yapmamak için. Ekran kartımda hiç oynama yapmadım MSI Afterburner üzerinden sadece sıcaklık ve kullanım değerini gözlemliyorum...
  16. P

Gigabyte B550m ds3h rev1.4 ikinci ssd slotu

Teşekkür ederim. Oyun da indirebilirim belki, bu attığınız ssd yeterli olur mu yoksa başka bir öneriniz var mı?
  17. P

Ekran kartının üstündeki slota takılı 1696494914 Elimdeki ssd MLD 1TB M500 7000/4700 MB NVME GEN4 M.2 ve üst slota takılı 1696494939 MLD 1TB M500 7000/4700 MB NVME GEN4 M.2 üst slota takılı durumda
  18. P

arkadaşlar merhaba, birinci ssd slotum dolu yer azaldığı için ikinci bir m2 ss almayı düşünüyorum ama bir sürü detayı var, benim ssdim üstteki slota takılı. Pcı 3.0 mı gen 4 mü 3 mü alınmalı derken kafam çok karıştı. Yardımcı olursanız sevinirim. alacağım ssd 1 tb olacak
  19. P

PC KOLİK SİPARİŞ KAÇ GÜNDE GELİR ?

Bende xena ghost sistemini aldım bekliyorum. Kargo hazırlanıyor diyor
Geri