Arama sonuçları: *

• Users: Lordondiya
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. L

500TL Kulaklık önerisi.

Kafan benim gibi gocamansa, ucuza kulaküstü almamanı tavsiye ederim. Ben markasını hatırlamıyorum ama dediğin bütçelerde bir kulaklık aldım, sürekli bir baş ağrısı ve kulak ağrısı yaşadım. Eğer çok elzem değilse JBL kulak içi kulaklık tavsiye ediyorum. İlla kulaküstü istiyorsan; Rampage SN-R5 X-CORE
  2. L

Yardım Laptoptan tv ye ekran yansıtma

Çift taraflı HDMI kablo alıp bir ucunu sağdaki sokete diğer ucunu televizyondaki sokete sokmanız gerekmekte. Eğer televizyonda birden fazla HDMI girişi varsa, taktığınız yer örneğin HDMI1 ise seçeneklerden bulup HDMI1 seçmeniz gerekiyor.
  3. L

15K TL ile telefon önerisi.

Kendim iphone14 promax kullanıyorum. Annemle babama dediğin bütçede hediye telefon almak için araştırma yaptığımda arka kamera kalitesi ve kullanım kolaylığına önem verdim. İkisine de s20fe aldım ve kamerası neredeyse iphone kalitesinde diyebilirim. Kesinlikle o fiyata alabileceğin en iyi...
  4. L

Yardım Oyuncu Koltuğu Seçimi

Görüntü olarak ben de hawk ı beğendim fakat görüntü hariç, konfor olarak hangisi daha rakat ve dayanıklılık açısından hangisi daha dayanıklı?
  5. L

Yardım Oyuncu Koltuğu Seçimi

5Bin tl altı 3 adet oyuncu koltuğu belirledim kendime fakat hangisini alacağıma karar veremedim. Siz olsanız hangisini alırdınız ve neden? Hawk, xDrive, Rampage https://www.akakce.com/oyuncu-koltugu/en-ucuz-hawkchair-hawk-kumas-fab-v4-fiyati,1434038221.html...
Geri