Arama sonuçları: *

1. T

🔥İndirim Gemini Pro & 5 Tb Drive 18 Ay 100 TL

bir tane burdan ve başka bir siteden yine farklı olarak aldım ve hepsi kullanılmış link veriyor bence artık linkler bitti ve aynı linkleri döndürüyorlar
  2. T

peki aynı yerden mi aldın farklı bir yer mi ve aldığın yerin linkini atar mısın
  3. T

kinguin den aldım ve kullanılmış link geldi dikkat etin derim bakalım iade yapıcaklar mı 1785164936 bir sorun yaşadınız mı hocam
  4. T

🔥İndirim Logitech G502 X Plus Lightspeed Hero KABLOSUZ 🔥3.272TL🔥 (HB SATICI)

aylardır bunun indirimini bekliyordum g 502 var 1 tuşu arada çalışmıyor buna geçicem süper oldu sağolasın 1729676837 her konuda bilmişler çok çıkıyor neresi kötü? ben ağır mouse seviyorum mesele bende düz g502 var ve ağırlıklarının hepsi takılı 11 tuşu var ve işim gereği hepsini çok aktif...
  5. T

❌İndirim Bitti! 2959 TL Logitech G G502 X LIGHTSPEED Kablosuz HERO 25K Oyuncu Mouse - Siyah

bunun eski versiyonu var bende 502 lightspeed ama yavaştan bozuluyor bunu alıcaktım ama 5500 tl falan diyor linke girince
  6. T

❌İndirim Bitti! Gürgençler I 11 - 12 Mayıs Apple İndirimi

sana göre iyi adama göre demek ki iyi bir indirim değil
  7. T

RX 6800 ve R5 5600X Takılma Olayı Olumsuz Sonuçlandı!(Pazartesi Olayı)

hmm o zaman burda kilit nokta psu markası gerçek anlamda yardımcı olmak istiyorum önceki konularda çok dalga geçmişler. Bende çalışan ve işten yorgun gelince 1-2 el oyun oynayıp kafa dağıtan biriyim ve çok yararı oluyor o yüzden ayrı bi yardım etmek istiyorum
  8. T

RX 6800 ve R5 5600X Takılma Olayı Olumsuz Sonuçlandı!(Pazartesi Olayı)

tek bişi diyeceğim anakartım:gigabyte b450m s2h işlemcim: Ryzen 5 5600 ekran kartım: xfx 6800 xt ve sıfır sorun genel olarak söylüyorum eğer bir hata varsa ve hata bulunamıyorsa şöyle yaparız: tüm parçaları başka "ÇALIŞAN" parçalar ile değişiriz mesela tüm parçalar aynı ekran kartı...
  9. T

🔥İndirim Logitech G G502 LIGHTSPEED 25600 DPI KABLOSUZ 1.749,00TL

ben uzun süredir kullanıyorum ve baya memnunum hatta fiyatın uygunluğunu görünce tekrar mı alsam yedek diye düşündüm. baya laf edilmiş yok çok ağır yok şöyle kötü böyle kötü diye şahsen ben tüm ağırlıkları takıp kullanıyorum hafif Mouse sevmiyorum ve oyun oynayan biri değilim o yüzden o fazla...
Geri