Arama sonuçları: *

• Users: ömer 124562
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Ö

Çözüldü✓ Yeni işlemci sonrası bu hatayı aldım yardim edermisiniz

rica ederim kardeşim hayırlı olsun işlemci
  2. Ö

eğer kullanmada sorun yoksa gerek yok olduğu gibiyse atma ama eğer oyunlar vs bende olduğu gibi açılmıyo yada hata alıyosan at gitsin bişi olmaz
  3. Ö

ya orda yeni işlemci takıldığı için bi kaç ayar vs yap diyoda salla gitsin o bişi değil hayırlı olsun bu arada kral 1725645023 yani sorun yok rahat olabilirsin 1725645041 sorun varmı peki
  4. Ö

aynısı bendede oldu bugün hemde yapman gereken sistemine göre değişir bu o yazıyı çevirip neye tıklamanı istiyosa ona tıklaman lazım kardeşim misal bende galiba c yazıyodu tıkladım açıldı ama bu arada o hayayı aldıktan sonra pc eskisi gibi çalışmıyodu oyunlar vs açılmıyodu sürekli hata alıyodum...
  5. Ö

işlemci ekran kartına darboğaz yapar mı

işin ehli değilim fakat bence 5600 yerine 7500f daha iyi olur ekran kartı gerçekten güçlü.
  6. Ö

valorantta siyah leke sorunu acil yardım lütfen

selamlar öncelikle bu sorun sadece valorantta olup silahın etrafında siyah siyah yamur şeklinde lekeler çıkıp hemen yok oluyo ama bu sürekli oluyo ve hatta fotoğraf çekerken bile belli olmuyor o yüzden atamıyorum ama kısacası siyah ekran değil leke ve sistemimde kötü değil r5 5600 ve rx 580 var...
  7. Ö

hangi monitörü almalıyım ? ghosting olup olmadığını nerden anlayabilirim ?

https://www.trendyol.com/gamepower/intense-x40-27-1ms-240hz-curved-rgb-gaming-monitor-p-47365068?boutiqueId=61&merchantId=109465 aklımdaki monitör bu ama yorumlara baktığımda bi kaç kişi ghos sorunu var demişti benim için boyutu ve en önemlisi 240 hz değeri önemli, monitör tavsiyeniz varsa alırım.
  8. Ö

steam açılmıyor yardımcı olurmusunuz

Knk yaptımda hepsinş çalışmıyo direkt tüm uygulamaları açmıyo stema bağlı
  9. Ö

4070 sistem mi 7800xt sistem mi

bende emreye katılıyorum 7800xt li olan daha mantıklı
  10. Ö

2 işlemci arasında kaldım

knk aralarında o kadar fark yok zaten 7500f işini görür diye düşünüyorun güçlü işlemci bence onu almalısın ama tabi senin kararın
  11. Ö

steam açılmıyor yardımcı olurmusunuz

steam'i açtığım zaman arka planda açılıyo ama ekran gelmiyo sildim her şeyi yaptım ama açılmıyo naapabilirim ?
  12. Ö

acil fare önerisi almam lazım

teşekkür ederim eyw
  13. Ö

acil fare önerisi almam lazım

selamlar arkadaşlar öncelikle şu anda kullandığım maus valorant cs gibi oyunlarda ani çevirmelerde drop yaşatıyo adeta olduğu yerde kalıyo maus alırken nelere dikkat etmem lazım ? düşük bütçeli maus önerir misiniz? ?
  14. Ö

Yardım Ryzen 5 3600 İŞLEMCİ İÇİN EN PERFORMANSLI EKRAN KARTI NEDİR ?

şu anki ekran kartın ne knk knk 3060 12 gb tak gitsin ya
  15. Ö

mouse oyunlarda takılma sorunu

eyw kardeşim
  16. Ö

https://www.trendyol.com/rampage/smx-r47-x-jammer-usb-siyah-rgb-mouse-isikli-7200-dpi-gaming-mouse-oyuncu-mouse-makrolu-mouse-p-54301349?boutiqueId=61&merchantId=376529 al brom
  17. Ö

Rampage Smx-r47 X-jammer bu mausu kullanırken oyunlarda ani çevirmelerde takılma yapıyo bu mausun bi uygulaması falan varmı ve ya kullanan arkadaşlar sorunu yaşayanlar ne önerirsiniz ?
  18. Ö

900-1000 TL kulaklık önerisi

kardeşim otistik eşşeğe katılıyorum yok o kadara çıkamam diosanda QCYHT05 direk bunu öneririm
Geri