Arama sonuçları: *

1. T

GIGABYTE GS25F2 vs GIGABYTE G25F2

Ürün geldi mi hocam tecrübeleriniz nasıl
  2. T

ASUS VG259Q3A monitör bulanıklık sorunu

Evet hocam
  3. T

Maalesef değişen bir şey olmuyor
  4. T

Kapalı durumda
  5. T

Merhaba arkadaşlar Vatan Bilgisayar Web mağazası üzerinden Asus Tuf Gaming vg259q3a marka model 180 hz 24.5 inç bir monitör satın aldım bu monitörde herhangi bir içerik izlerken ve oynarken görüntüde bir problem yok ancak tüm içeriklerdeki metin kısımları inanılmaz kalitesiz ve bulanık...
  6. T

Ryzen 5 5600 RTX 5060 sistem

Ryzen 5 5600X işlemci RX 7600 ekran kartı GSKILL 16 GB (2X8 GB) DDR4 3600Mhz CL18 MSI A520M A PRO ADATA 500 GB M2 SSD 3500 MB Okuma 2200 MB yazma RAMPAGE COOLBLADE RB 1x120mm FANLI İŞLEMCİ SOĞUTUCU FAZEON F4 650W 80PLUS BRONZE Mesh 4x120mm ARGB Fanlı ATX Bilgisayar Kasası Bu sistemi 24900...
  7. T

Teşekkür ederim emeğinize sağlık
  8. T

Sadece CS 2 ve VALORANT oynamak için bu sistem nasıl arkadaşlar
  9. T

Çözüldü✓ Sinyal yok siyah ekran

arkadaşlar kimse yardımcı olmamış teşekkür ederim ama ileride bu sorunu yaşayıp bu konuya gelebilecek arkadaşlar için ; ekran kartının vidası gevşemiş ve yerinden oynamış vidayı hallettim sorun çözüldü.
  10. T

Çözüldü✓ Sinyal yok siyah ekran

Arkadaşlar akşam bilgisayarımı açtım şifre girme ekranı geldiğinde ne klavye ne mouse ile şifremi yazacağım ekrana geçemiyordum bende bunun üzerine power tuşuna basılı tutarak bilgisayarı kapattım tekrar açtığımda klavye mouse ışıkları yanıyor kasa çalışıyor ancak display port sinyal yok hatası...
  11. T

❌İndirim Bitti! Gratiste Tüm ürünlerde Net %75 İndirim

Veriler doğru biçimde olmadığı için okunamadı hatası alıyorum mobilde sipariş özeti aşamasında nasıl çözebiliriz
  12. T

FC 24 Yüksek FPS Kasma sorunu

Hocam geforce experience’den oyunu optimize edin ve öyle girin bende böyle çözüldü
  13. T

Düşey senkronizasyonu kapatip dener misiniz. Drop yemesinin nedeni düşey senkronizasyon gibi gozukuyor maalesef hocam kapatıp denedim ortalama 200 fps alıyorum oyun içinde ama oyun akıcı değil kasıyor titriyor
  14. T

Deneyip yazıcam hocam akşam teşekkür ederim
  15. T

Arkadaşlar iyi oyunlar sistemim yeterli 1920X1080P çözünürlükte işleme kalitesi ayarını yüksek-ultra yaptığım zaman oyun 144 sabit FPS’den ( 144’e sabitledim nvidia ayarlarından düşey senkranizasyon hızlı olarak açtım FC 24’ exesi için ) 138 140 gibi değerlere iniyor ve bu değerlerde oyun...
Geri