Merhabalar! Sistemim (Ryzen 5 5600, RX6700XT 12 GB). Sizce işlemcimi yükseltmeli miyim? AM4 kalıp Ryzen 7 5700X3D alabilirim ya da Ryzen 5 7500F alıp AM5'e mi geçmeliyim? Bu konuda yardımcı olur musunuz? Her iki seçenekte de anakart değişecek.
merhabalar yaşadığım sorun oyun oynerken ekran kartım reset atıyor ama normal pc de takılırken bir şey yok ama oyuna girince kendi kendine birden reset atıyor önceden olmuyordu ekran kartım: AMD xfx 6700xt 12gb...
project reality diye bir oyun oynamak istemiştim win11 sistemde ekran kartım directx 12 yi destekliyor project reality benden directx9c yi indirmemi istiyor ama bu hatayı alıyorum yardımcı olabilirmisniz
r6 hesabım çalındı yardımcı olabilirmisiniz ubisoft support a onlarca mail ve destek çağrısında bulundum ama geri dönmediler başka ne yapabilirim email ime şifre sıfırlama gönderiyorum ama gelmitor büyük ihtimal email i değiştirdi adam yardımcı olurmusunuz
Format atmayı pek fazla bilmiyorum ayarlardan kurtarmadan sıfırla diyip açtığımda win 11 yüklemiş geliyor ben herşeyi silip Sifirdan kendim kurulum yapmak istiyorum
1715326017
Teşekkür ederim pek fazla bilgim yok bakarak yaparım
1715326147
Format atmayı pek fazla bilmiyorum ayarlardan...