Arama sonuçları: *

1. P

Samsung A51 Açılmıyor, Yardım İstiyorum

samsung a51 telefonum birden kapandı tekra açmaya çalıştığımda a51 yazısında kaldı tamirciye götürddüm yapamayız dediler ne yapabilirim lütfen yardı medin
  2. P

General mobile etab5

bu tablet küçüklüğümden kalma o zamanlar custom rom atmaya çalışmıştım ama becerememiştim şuan içinde androıdde yok herhangi indirebileceğim bir şeyde yok bilgisayar kullanarak custom rom atmak istiyorum ama nası yapılır bilmiyorum androıd 8 yüklemek istiyorum yardım edebilcek varsa çok mutlu olurum
  3. P

BUS SIMILATOR 21 ile ilgisi sorular

merhaba bus sımılator 21 bedava olcakmış bunun için bi kaç soru sormak istedim oyunda şehirler arası otobüs sürebiliyomuyuz multıpılayer sistemi ets 2 gibimi yani hazır odalar var ve onlaramı giriyoruz yoksa sadece 1 2 kişilikmi bazı oyunlarda onlıne olmuyo epicden arkadaş ekliyoruz sonra...
  4. P

Zincir marketlerden hala vp veya rp alınabiliyomu

elimde biriktirdiğim bi miktar para var bu parayla oyun içi para almak istiyorum bunun için zincir marketlerde vp satılıyormu bunu bilmek istiyorumkredi kartı vp bir şeyim yok cevaplarsanız sevinirim
  5. P

Şok marketten oyun parası alma

herhangi zinciir marketten valorant vp veya lol rp alabiliyomuyum
  6. P

samsung a51 açılmıyo

a 51 telefonda bir anda kapandı açmaya çalışında açılmıyo bıosuna girip sıfırlayamıyorum tam samsung yazısı gidiyo titreyip gene samsung yazısına atıyo the phone bootloader is unlocked yazıyo telefon hiçbir şekilde açılmıyo yardım edin lütfen
  7. P

big tıme güncelleme açılmıyo

big tıme oyununu indirdim ama açılmıyo güncellemede kalıyop
  8. P

steam oyun iadesi forza horizon 4

anlıyorum......
  9. P

steam oyun iadesi forza horizon 4

hben forza horizon 4 dü 1 yıl önce 60 yada 80 TL'ye almıştım iade edersem bana şu anki fiyatımı gelcek yoksa aldığım zamanli fiyatuımı
  10. P

Steamda kartla alışveriş yaptım ve iade etcem

Merhaba ben steamde forza 4 aldım kartla iade etcem ama paranın Steam cüzdanına gelmesini istiyorum mümkünmü. Oyunu kartla aldım
  11. P

forza horızon 4 kare ekran

forza horızon 4 te oyunu mkare monitorum 24 inç olamsına rağmen hala byöle yardım
  12. P

yardım edein lütfen valorant

1701283407 attığım fotolarda harita çık gözüküyo mama hala yok bi yanlışımmı var bakabilirmisin
  13. P

yardım edein lütfen valorant

acil yardı mvalorantta harita gözükmüyo lütfen yardı medin
  14. P

bu bilgiyi nerde nbulabilirim

https://www.itopya.com/HazirSistemler linkindeki pc yi almak istiyorum ama güç kaynağını bilmiyorum bile nyardı medebilirmi
Geri