Gtx1080 Ryzen 5600 Kullanıyorum Dünden Beri Maç içerisinde ilk Turlarda Bomba Patladıgı Zaman yada Raunt Bittiginde 15-20 karelere düşüyor cpunun oyun tarafından kullanılmadıgını ögrendim bunu nasıl düzeltebilirim
Mesajda Belirttiğim gibi en azından 3 4 yıl performans kaybı yaşatmayacak bir laptop arıyorum zaman zaman oyun oynuyorum performanslı birşeyler arıyorum
Arkadaşlar elimde Ryzen 5600 Var Fakat Forumlarda Gördügüm Kadarıyla herkes Am5 Soket Tavsiye ediyor Fakat Bu Bütcemi Çok Aşar Bunun Yerine Önerebileceginiz Bir İşlemci Varmıdır Max 7k Verebilirim İşlemci İçin
Rx570 kullanıyordum ve Gtx1080 e geçiş yaptım kartı bilgisayara bagladım ama hiçbir şekilde görüntü alamıyorum eski kartı taktıgımdada aynı problem ne yapmam lazım
Sapphire rx 570 4Gb ekran kartını kullanıyorum Amd nin sitesinden Driver Yüklemeye Çalıştıgımda en son driver ı öneriyor yüklerken %99 da kalıyor ve sürekli ekran gidip geliyor hiçbir türlü açılmıyor bu driver ı nasıl yükleyebilirim
ekran kartında sıkıntı yok güç kaynagından gelen kabloyu ekran kartına baglı bir şekilde bios sıfırlayıp öyle deneyecegim
1707835028
fakat ekran kartına driver indirmesi yapmam gerekir mi bu yüzden açılmıyor olabilir bilmiyorum