Arama sonuçları: *

1. A

Hounds: The Last Hope'u geri döndürmek için ne yapılmalı?

https://discord.gg/RPBmrpub Güncel Discord Adresi Gerekli Bilgiler Buradan Verilecektir
  2. A

Cs2 Cpu Kullanmama Sorunu

Gtx1080 Ryzen 5600 Kullanıyorum Dünden Beri Maç içerisinde ilk Turlarda Bomba Patladıgı Zaman yada Raunt Bittiginde 15-20 karelere düşüyor cpunun oyun tarafından kullanılmadıgını ögrendim bunu nasıl düzeltebilirim
  3. A

20-25k Arası Laptop Önerisi

Mesajda Belirttiğim gibi en azından 3 4 yıl performans kaybı yaşatmayacak bir laptop arıyorum zaman zaman oyun oynuyorum performanslı birşeyler arıyorum
  4. A

Rx9060 İçin Am4 İşlemci Önerisi

Arkadaşlar elimde Ryzen 5600 Var Fakat Forumlarda Gördügüm Kadarıyla herkes Am5 Soket Tavsiye ediyor Fakat Bu Bütcemi Çok Aşar Bunun Yerine Önerebileceginiz Bir İşlemci Varmıdır Max 7k Verebilirim İşlemci İçin
  5. A

Mtv %44 e yakın artti

Maşallah İnşallah Devam :)
  6. A

AMD den Nvidia ya geçiş

Hallettim sorunu
  7. A

AMD den Nvidia ya geçiş

Videosu varmıdır hocam uefı yazdırdım ama aynı problemi yaşıyorum
  8. A

AMD den Nvidia ya geçiş

Eski gpu kartı taktım format atıyorum fakat siyah ekranda kalıyor bu seferde ekranda hiçbirşey cıkmıyor bios a felan girebiliyorum
  9. A

AMD den Nvidia ya geçiş

1735671540 Umarım artık düzelir
  10. A

AMD den Nvidia ya geçiş

Aynen 1735665861 Böyle bir ekran geldi ne yapmam lazım
  11. A

AMD den Nvidia ya geçiş

hala aynı 1735664317 Bu durumda ne yapmam lazım Ekran gelmiyor hocam elektrik aç kapat yaptım bı o zaman geldi ekran logosu o
  12. A

AMD den Nvidia ya geçiş

Bilgisayar çalışıyor
  13. A

AMD den Nvidia ya geçiş

Kasa çalışıyor görüntü yok bunu yapmadan önce hiçbir programda silip yüklenedim direk ekran kartını taktım
  14. A

AMD den Nvidia ya geçiş

Hiçbirşey yok sadece rx570 i cıkarttım 1080 taktım driverlar mı engelliyor bilmiyorum işlemci ve ekran kartları sağlam çalışıyor gibi gözüküyor
  15. A

AMD den Nvidia ya geçiş

Rx570 kullanıyordum ve Gtx1080 e geçiş yaptım kartı bilgisayara bagladım ama hiçbir şekilde görüntü alamıyorum eski kartı taktıgımdada aynı problem ne yapmam lazım
  16. A

Rx 570 4gb Driver sorunu

Sapphire rx 570 4Gb ekran kartını kullanıyorum Amd nin sitesinden Driver Yüklemeye Çalıştıgımda en son driver ı öneriyor yüklerken %99 da kalıyor ve sürekli ekran gidip geliyor hiçbir türlü açılmıyor bu driver ı nasıl yükleyebilirim
  17. A

Apu sisteme Ekran kartı taktım fakat görüntü gelmiyor

tamamdır deneyecegim
  18. A

ekran kartında sıkıntı yok güç kaynagından gelen kabloyu ekran kartına baglı bir şekilde bios sıfırlayıp öyle deneyecegim 1707835028 fakat ekran kartına driver indirmesi yapmam gerekir mi bu yüzden açılmıyor olabilir bilmiyorum
  19. A

Cok önceden almıştım apu sistemi
  20. A

evet kabloyu bagladıgımda monitöre ekran gelmiyor 1707834819 display yerine hdmi kablo kullanırsam ekran gelirmi peki ?
Geri