Arama sonuçları: *

• Users: Umit22
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. U

Vizyon Bilgisayar İade Kabul Etmiyor

İade ettiler arkadaşlar. Ürün teşhir ürünü olsa bile geri satışına engel yoksa iade alabiliyorsunuz.
  2. U

İade kabul etmeyeceklerini söylemelerine rağmen kargoyla geri yollamıştım ürünü bugün aradılar . Monitör gelmiş sizden sorunu neydi gibisinden (ek olarak notla Cayma hakkımı kullanarak iade etmek istediğimi vs belirtmiştim) , dedim bir sorunu olup olmadığını bilmiyorum ürün açılmadığı için cayma...
  3. U

Kargo ile iade yolladım bakalım kabul edecekler mi yoksa geri mi yollayacaklar. Yollamadan önce kargo şubesinde videosunu çektim ürünün.
  4. U

Şikayet varda konu açtım üstüne gittim googledan haritalarda ki puanlarının altına 1* olarak konuyu detaylı şekilde yorum yaptım başka nereleri önerirsiniz?
  5. U

Başvurdum zaten dediğiniz gibi video şekilde iadesini yapayım ben geri gelirse en azından elimde kanıt olur
  6. U

aynı siteden mi? Banada telefonda sadece sorunlu ürünlerin iadeleri ve değişimi söz konusu dediler ama açmak istemiyorum çünkü açtıktan sonra daha çok uğraştıracaklarına adım gibi eminim bilerek açmaya teşvik ediyorlar
  7. U

Telefonda çok lakayıtça konuştukları için pek güvenmiyorum kendilerine ancak geri gönderirken videolu bir şekilde kayıt alarak geri gönderim yapmak mantıklı gibi geliyor
  8. U

28/09/2023 tarihinde Vizyon Bilgisayar kendi sitesinden satın aldığım ve 29/09/2023 tarihinde kargodan teslim aldığım ASUS TUF GAMING VG27AQ1A 27 monitörü kutusunu bile açmadan Cayma hakkımı kullanarak iade etmek istedim ancak kendilerini aradığımda teşhir ürünü adı altında satılan ürünün iadesi...
Geri